- Google Pixel topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
rizso (#4146), Keeperv85 (#4150):
Köszönöm a válaszotokat,
akkor valóban nem árt hozzá egy normális füles...
Ezek után már kíváncsi voltam én is és kipróbáltam, kb 3/4-ed órát hallgattam vele zenét, használhatónak használható azért szerintem, nekem is volt már rosszabb füles is a fülemben, konkrétan a Nokia E51 gyári fülese, ami nemcsak gagyi volt, de kényelmetlen is. Ez legalább kényelmes volt és hangszínszabályzóval tényleg lehet javítani rajta. Persze messze nem egy high-end füles ezért nálam is tervben van egy jobb füles hozzá, de először még fóliát veszek mert kezd lejönni a gyári, a Samu Omnia2-es fülese amúgy így képről szimpatikus nekem is
Még csak annyit szeretnék kérdezni, hogy mennyire lehet abból probléma hosszútávon ha más fajta telefonhoz pl. Ommnia2 való fülest használ a GXI-vel az ember? Csak annyi az egész, hogy vagy működik vagy nem, vagy elromolhat ettől valami esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Google Pixel topik
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nintendo Switch
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz+ajándék hozzá vizhütés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest