Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
válasz
#40993792 #4209 üzenetére
Én rengetegszer mellé ütök. Swiftkey-t használok (a fizetőset), előtte reziszítv kijelzős telefonnal nyomultam, körömmel gépeltem elég jó sebességgel (már ha volt körmöm, és nem vágtam le, akkor borzasztóan romlott a sebesség és pontosság). De itt ugye hiába körmölök, csak néha érek vele valamit, ha elég közel van az ujjbegyem is, itt érinteni kell. Fektetve megy, de az Android hülyesége, hogy ilyenkor csak a beviteli doboz és a billzet látszik, semmi más (például a chatablak...).
A több RAM...256 megáról jöttem, amin CM7.2 ment, és egy raklapnyi extra program. Itt pedig. Van multitasking, félelmetes, hogy minden megmarad a háttérben. Eddig nem volt ilyen. Volt az előtér, és a háttér. Előtérben ment a dolog, háttérben meg bezárta. Sokszor eltűnt a billentyűzet is (elfogyott a memória). Itt pedig fut minden. Nemrég megnéztem a memóriát, mikor futott a Play, az ADW EX, Fancy, Swiftkey, Facebook (ez 60 megát evett, magában), az FB Messenger, Böngésző két lappal és persze a rendszerfolyamatok, még majdnem 400 mb szabad volt. És ez a proci nagyon teker, olajozott minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Mini PC
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest