Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
golyós
addikt
válasz
#40993792 #2608 üzenetére
Nem mondtam,hogy utálom csak nem szeretem ha valamit nem én cseszek el de én iszom a levét.Megvan egy hete és napi több email és szinkronizálás után elvárnám,hogy ne találomra rakjon vissza névjegyeket.Az email cimeket többé kevésbé sikerült neki.
A telon lévő cimjegyzéket szinkronizáltam a googleval,napközben sokat van wifin a melohelyen,otthon meg adott a wifi.A szinkronizálást otthon mindig bekapcsolva hagyom a levelezés miatt.
Ma ugye minden megduplázodott miközben elmentem a gyerekért.
Nem én babráltam.
Nekem ugyan az első droidom de az asszonynak másfél éve az van és neki én rendezgettem a teloját mert a nök nem foglalkoznak ilyenekkel.
Több oldalon olvasok forumokat így ezt sem mondanám,hogy felkészületlen vagyok de nyílván nem tartok olyan magasságokban mint itt sokan.
Mindenesetre ha tudok segitek annak aki rászorul, nem az elmés megjegyzéseket válaszolva kritizálok.Az elején még úgy tűnt,ez nem ilyen forum de tévedni emberi dolog.
Többet nem kérdezek csak olvasom a forumot.Ui: nem sértődtem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- Automata kávégépek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest