-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winchester95
őstag
Én sem hiszem hogy az a baj de eléggé érdekes ez a dolog.
Nekem egyszer sem csinálta.
Tennék egy olyan próbát a helyetekben hogy visszaállítok mindent a gyárira.Memkártya ki.Simkártya ki.
Megnézném.Ha így jó akkor beleraknám a simkártyát ha így is akk..........................Üzleteléseim során volt pár telefon amit úgy kaptam meg ahogy használták.Azt hittem rossz a telefon mert magától bekapcsolt meg felvillant ha egy kis rezzenés volt vagy valami.Közbe meg egy launcher meg sok hülye program volt...........
Én pl nem rootoltam. Megcsinálnám de még felesleges. Majd ha minden game, program Intel kompatibilis lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPhone 17 - alap
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Túra és kirándulás topic
- Házimozi belépő szinten
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 25T Pro 256GB/6GB RAM (Fekete)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest