- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
Teljesen mindegy a Nagy testvér figyel(het) mindenkit, hiszen a számítógépek OP rendszereinek a forráskódját kötelező leadni a titkosszolgálatoknak.
Aztán a probléma abból van hogy ők meg nem vigyáznak rá és, jött a hétvégén a zsaroló vírus. -
Toth_Jani
őstag
válasz
ezittketto #1010 üzenetére
Igen, ha ki van kapcsolva akkor bekapcsol a töltéshez, a gyári töltőn látszik, ha nem világit a felirat akkor nem tölt, de a töltő csatlakoztatásakor mindenképpen bekapcsol.
-
Toth_Jani
őstag
És akkor most ez a kivagyiságról szól amikor az oviban dicsekszünk hogy az én apukámnak 5000 csatornája van meg ájfon 12, és búgatival jár szántani?
Ezeket a telefonokat nem azért vesszük mert nincs jobb persze van de ennyi pénzért lehet vele játszani és ha eldobjuk akkor csak 40 és nem 300.
A másik pedig az 15 éve egy Samsung S300-as 130 ezer forint volt az kagylómobil és már színes kijelzője volt.
2 éve még nem volt ujjlenyomat olvasó, 1 év múlva eldobjuk a telefont mert jón valami új dolog bele. -
Toth_Jani
őstag
A mi flottánk csak 100 MB-os, de én szívesebben használok teljes értékű böngészőt egy asztali gépen egy nagy monitorral mint a mobilt, a mobilhoz meg ott a WIFI ami fejlettebb településeken szintén használható mert ennek is erős a WIFI antennája és ugrál házról házra a belvárosban.
-
Toth_Jani
őstag
Az enyém meg 206-os de 201-nek hazudja magát, persze ezt 206-os típusként hirdették.
De így sem megy a 4G ami nem is probléma mert a 3G is felzabálja a havi 100 megámat pár perc alatt, mobilnetre meg akkor sem fizetek elő, elég volt amikor az 50 órás betárcsázósért lenyúlták a havi fizetésem harmadát. -
Toth_Jani
őstag
Én a Tinydealról rendeltem ott 206-os van, ROM csere és a kínai rádió megtartása után eddig nem találtam benne hibát.
Természetesen nálunk így csak a 3G elérhető de a havi 100 MB adatforgalom függvényében ez is túl gyors.
Tudom a Tiny néha nem küldi el, velem is előfordult, de 1 hónap után újraküldik, nekem ez 5 napra megérkezett, a titkuk pedig az hogy nem szabad hétvégén rendelni, leghamarabb csak vasárnap este. -
Toth_Jani
őstag
Szerintem simán lehet használni bár alkalmazás kérdése, igazából az a jó amelyik le tudja tölteni a térképet előre..
A B20 hiánya pedig nem feltétlen zavaró hiszen az EB ideje alatt H+ kapcsolattal is tökéletesen lehetett nézni a meccseket, ami ha nem lett volna korlátlan és ingyenes akkor kb: 2 perc alatt vitte volna el a havi 100 MB adatkeretemet.
Ha az adatkeret elfogy, akkor pedig a 2G is elég a korlátozott sebességhez. -
Toth_Jani
őstag
Beszereztem egy ilyet én is játszani mindenképpen jó lesz.
Az itt leírtak alapján felment a TWRP a Root és a frissítés, mondhatni bot egyszerű volt a dolog, az előző telefonomon a Root 3 nap alatt került rá itt nem is láttam csinált-e valamit a PC de már a TWRP indult el.
Majd lassan ki kell próbálni hogy telefonnak is lehet-e használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest