- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morist
csendes tag
Helló,
van egy YD206-om még az eredeti 4.4.3-as Androiddal. Szeretném kicsit frissíteni. Tudom, hogy 6-os Android elérhető. Segítene valaki, hogyan tudnám felrakni a telefonra? Lehetőleg lépésenként kellene leírni! -
morist
csendes tag
válasz
mosolyogva #1064 üzenetére
Szia!
Elvileg csináltak egy olyan rádiót az y206-oshoz, amivel működik a B20-as is, így itthon is lesz 4G mindenhol. Kétféle képpen lehet feltelepíteni, egyrészt yotaflasherrel, másrészt TWRP-ből. Az 5.0-ás RU firmet ajánlják hozzá!
circum
Itt találod a 6-os firmet!
Javaslom olvasd el [link]ezt, itt sok kérdésre választ adnak!Üdv!
-
morist
csendes tag
Bevégeztetett.
December 13-án kaptam meg és ma reggelre elhalálozott a telefonom.
Rátettem a töltőre reggel, és most, amikor használni akartam, az e-ink kijelzőre rá van fagyva olyan állapot, ami nem lehetséges (előlapi kijelző képe, ráadásul olyan időpontban, ami képtelenség) és nem reagál semmire. Semmi mókolás, gyári firmware. Nem esett le, vigyáztam rá mindig.Van valakinek ötlete, mit lehet tenni?
Természetesen a gyári cseregarancia tegnap járt le! Lehet, hogy véletlen? -
morist
csendes tag
válasz
herkulesminusz #588 üzenetére
Sajnos arra felkészülhetsz, hogy az e-ink kijelző beadja a kulcsot, a fórumokon elég sokan panaszkodnak a minőségére. Az enyém 1 óra után ment tönkre, fehér háttérrel jó, de a fekete módja használhatatlan!
Egy biztos, sokan megfogják nézni!Azt hiszem, még egyszer vennék ilyet!
-
morist
csendes tag
Bocsánat, nem tudtam, hogy ügyvéd vagy
Egyébként nem arrogánsan lehülyéztem, csak arra akartam rávilágítani, hogy ha valaki nem tudja, mit kell csinálni, akkor a helpdeskes tanácsa alapján beleszalad egy bootloader módba, ahonnan nem biztos, hogy könnyen ki tudja hozni a telefont!
Én csak leírtam, hogy milyen tanácsot kaptam, nem éreztem, hogy bántó lenne, csak figyelmeztetésnek szántam másoknak, hogy érdemes fenntartással kezelni a helpdesk javaslatait.
Egyébként ha megbántottalak, akkor mea culpa! -
morist
csendes tag
Kaptam választ:
"Dear friend,
The problem you met is maybe a fault of the software, please try to do as follows:
1 Press the power button and the volume button "-" the same time,
2 Select the recovery mode
3 Then choose dthe third and fourth options (wipe data / factory reset and wipe cache partition) after entering the recovery mode.
if it still not work,pls send us some photos or short video for verify.
Yours sincerly
Guo"Tehát először tegyem recvery módba (igaz ez a bill. kombináció a bootloader mód), majd partíciók törlése, és ha nem megy, akkor küldjek képeket, videót!
Azt hiszem nem áll a hvatása magaslatán a helpdeskes!
Mindenesetre kipróbálom. -
morist
csendes tag
Lejárt a szerkesztési idő!
Tehát:
Az én telómnál a CN rádióhoz HK firm társul (#551), de a CN és HK rádiók nem egyeznek meg bitszinten, viszont tudok telefonálni, tehát kezeli a firm a rádiót.
Viszont a HK, EU és RU 5-ös firm rádiója bitszinten azonos.
Akkor, ha a 4-es HK firm kezeli a CN rádiót, az 5-ös HK pedig nem, holott a hardver nem változik, akkor ez most hogy is van? -
morist
csendes tag
Köszönöm, a hét végén megpróbálom, remélem minden rendben lesz!
A telefon rádiórésze is rendben van? Állítólag nem ugyanaz a 206 és a 201 rádiója. XDA szerint több telefon "téglásodott" a rossz rádiószoftver miatt.UHHH:
Most nekem van fontosabb is, egyébként érdekel a téma. De nem most fogom kipróbálni -
morist
csendes tag
XDA-n sokan panaszkodnak az e-ink oldal problémájára, a jelenség ugyanaz, mint az enyém. Írtak megoldási javaslatot, próbáltam, de nem jó, esetleg egy firmware csere megoldhatja a problémát.
Tegnap írtam efoxnak, várom a választ.
Egyébként lehetségesnek tartom, hogy frissítési probléma lehet, így akár szoftveres is lehet a probléma.
A fehér módon használható, de mégis zavar, hogy csak egy órát bírt ki, és ráadásul mindeféle mókolás nélkül adta meg magát.
Esetleg kezdheted a parát!
A tiéd mennyi ideig ment az eredeti szoltverrel? Ugyanaz volt a build és az alapsáv, mint az enyém? -
morist
csendes tag
Efox-shop, 1 éves garanciával. Megírom nekik, hogy mit lehet tenni.
Egyébként érdekes, mert amikor bekapcsoltam, kérte, hogy válasszam ki a nyelvet, mint gyári visszaállítás után, de az e-inken budapesti -13 fokos hőmérsékletet mutatott! A csomagolás épnek tünt! Érdekes!
Egyébként ha fehérbe állítom a hátteret, működik, bár nagy halványan látható ahogy a percmutató lépett! -
morist
csendes tag
Megjött a telefonom!
Véletlenül klónoztam a képernyőt, az eredmény:
https://mobilarena.hu/dl/upc/2016-12/13/433847_ud9br74ceofnpsqd_img_20161213_132553.thumb.jpgMost visszaállt, de halvány, érintést alig érzékeli
Tehát nem a flash miatt ment tönkre valamelyik fórumtársnak.
Kb. 1 órát ment
Most mit tehetek?
Garancia?
Van valakinek tapasztalata?Lehet, hogy a CN-esek a xarok?
-
morist
csendes tag
Megjött a telefonom (YD206)!
Az alapsávi verziója S01_003_3034_CN1_M05, a build-száma KTU84L.4.4.3.S001-003-HK1.0.3.61a
Valaki frissített már ilyen alapsávút? Ahogy néztem, eddig úgy néz ki, hogy a HK-s alapsávúak a kevéssé problémásak.
-
morist
csendes tag
Helló!
Egyre több ilyen telefon van itthon is (az enyém is már az országban van, remélem holnap vagy holnapután meg is kapom!), esetleg nem lenne valakinek kedve írni egy összefoglalót a bl nyitásáról, a rootolásról, flashelésről? Tudom, hogy XDA-n minden megvan, de sajnos nem mindenkinek tökéletes az angolja!
Azt hiszem sokunknak jó segítség lenne!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- FOTÓS beárazás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest