- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xray-1
tag
Ugyanitt tartok. Sajnos kicsusztam a paypal hataridobol, pedig azt kellett volna. Az is zavar, hogy Kínába akarja hogy postazzam. Eleve az egész kommunikaciojuk gáz. Nekem nincs választásom, mert ez el se indul. Sehogy. Mindent kiprobaltunk. Töltést se veszi. Se usb, se Qi. Necces, hogy bontott volt, csak nem figyeltem eléggé. Eleve nem a gyári kép van az einken.
-
zacci
aktív tag
Ja persze. Szoval adott volt a 6.0 droid. innen indulva recovery unlock+TWRP telepites+SuperSU, majd reboot es a telo bootloop-ba kerult.
Na mi a fene !? Kezdtem elolrol az egeszet. Yotaflash-el fel eredeti 124-es RU rom, majd frissites OTA-n 134-re, majd fel a 6.0-as frissites es vegul TWRP telepites (a recovery unlock megmaradt), majd SuperSu...Mar megint nem mukodik. Bootloop. Probaltam data/cache/dalvik torlest, de semmi. Csak porgott a "yotaphone" boot anim a vegtelensegig.
Na ekkor megint 124-es RU rom+134 frissites+6.0 frissites majd TWRP, aztan reboot...
Na eddig jo! Akkor a SuperSU-val lesz a gond es igen! Bar a forumon a 2.46-os SuperSu-t javasoltak, de valoszinuleg ki sem probaltak, mert mint kiderult teglat csinal a telobol 6.0 alatt.
Utana neztem a dolognak, es a 6.0-as droidhoz a 2.65-2.68-as SuperSu verziokat lehet hasznalni, mert csak ezek a verziok ismerik a 6.0-at. A 2.46 azt se tudja mi az a 6.0 droid, igy mar ertheto volt, hogy miert nem mukodik a rootolas es miert lesz tegla a telobol. Ezt a reszet mondjuk nem igazan ertem, hisz a fejlesztoknek tudniuk kellene, hogy a 2.46-os verzio a budos eletbe nem fogja rootolni a 6.0-as telot. Na mind1.
Vegul sikerult a 2.68-as SuperSu-val megoldani a rootolast. Azzal tokeletesen mukodik, bebootol a telo stb.Itt a link:
https://download.chainfire.eu/924/SuperSU/BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zipTehat unlockolt recovery-vel is mukodik rendben a yotaflash tool es az OTA frissites is, de ha felrakod a yotaflash-el a gyari romot, ugyan a bootloadert visszallitja az eredetire, de a recoveryt nem lockolja. Allitolag a fastboot oem lock nem mukodik, szoval ha egyszer unlockoltad, akkor a jelen allas szerint ugy is marad, es nem is tudod vissza csinalni. Ez mondjuk zavar egy picit 8(
A frissitesek kozott a bootolasi ido egyebkent baromi hosszu. Tehat nem kell feltetlenul aggodni, ha akar 10percig is porog a boot anim. Azert negyed ora mulva mar erdemes elgondolkodni azon, hogy valamit talan elkefeltunkIlyenkor egy ki-be kapcs esetleg data/cache/dalvik torles bizonyos esetekben segithet, de ha nem, akkor kezdheted elolrol az egesz muveletet.
Ha nullarol csinaljuk az egesz procedurat, az elegge hosszadalmas folyamat.
Na ezert kerult min. 3-4 oramba mire sikerult rajonni a megoldasra -
zacci
aktív tag
Nem ertek hozza, de azt olvastam forumon, hogy egyaltalan nem, vagy csak ugy immel-ammal mukodik. pl. allitolag nem megy a 3G, csak 2G stb. De ez valoszinuleg orszag, illetve szolgaltato fuggo. Ez pl. a hivasoknak eszre sem veheto, mert maga hivas mukodik.
Tehat ha neked eredetileg CN romod volt, akkor a fent leirt modon told fel a CN drivereket es tuti nem lesz baj a halozattal. Legalabbis ezt hazudjak
Szerintem alapvetoen kompatibilitasi gond lehet a v4.4 es v5 kozott. Ez mondjuk ertheto es nekem pont ezert fura, hogy a v5.0 rommal + 4.4 radioval mukodik normalisan a cucc.
Mivel oriasi kulonbseg nincs a radio chipsetek kozt, ezert valoszinuleg mukodik mindenfele driverrel. Sajnalatos teny, hogy nincs B20 az YD206-ban de szerintem nem erdemes tovabb sulyosbitani a helyzetet azzal, hogy meg "gagyibb" legyen a radio resz.A 4-es HK valoszinuleg ugyan ugy nem kezeli a CN-es verziot, vagy mar nem tudom , belezavarodtam
Ha lenne 5-os CN, akkor nyilvan nem lenne gond. Vagy de -
morist
csendes tag
Lejárt a szerkesztési idő!
Tehát:
Az én telómnál a CN rádióhoz HK firm társul (#551), de a CN és HK rádiók nem egyeznek meg bitszinten, viszont tudok telefonálni, tehát kezeli a firm a rádiót.
Viszont a HK, EU és RU 5-ös firm rádiója bitszinten azonos.
Akkor, ha a 4-es HK firm kezeli a CN rádiót, az 5-ös HK pedig nem, holott a hardver nem változik, akkor ez most hogy is van? -
zacci
aktív tag
Attol meg elvileg kiprobalhatod, max ha nem jon be, vissza rakod az eredetit. Nem ezen mult, hogy megmurdalt az edp
Lehet valahogy le kene resetelni, de ugye alapbol nem kiveheto az akksi, igy meg nehez. Esetleg meritsd le teljesen, kikapcsolasig, hatha...Persze ezek csak tippek.
-
UHHH
őstag
Sajna a nanosim intezese meg folyamatban... Igy nincs radioval tapasztalatom, de rengeteg YD206 usert lattam, hogy ezt hasznalja es YD201 -es "lett" a telefonja. Persze B20 nuku!
De ennyi erovel te mar az uj MarshMallow (6-os android) TWRP-s betat is felrakhatod, ha bator vagy (persze mindent sajat felelossegre)! -
UHHH
őstag
Íme az én leírásom, kínai YD206-osom van, most hegesztettem, elvileg így csináltam:
1. adb-setup-1.4.3.exe telepítése.
2. yotaphone2_flasher.exe telepítése
3. firmware letöltése, a korábban feltelepített yotaphone2 flasher mappájába "Firmware" könyvtár létrehozása, oda kicsomagolása
4. rendszergazdai cmd-t indítok, belépni a yotaphone2 flasher könyvtárába
5. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
6. "fastboot oem unlock" parancs kiadása, s várni, a telefon újraindul
7. "adb reboot bootloader" parancs kiadása, ekkor újraindul és downloading módba megy át a telefon
8. elindítom a yotaflashert aztán kérek firmupdate-et (1-es gombot nyomni), és később az "usertörlésre" Yes-t nyomni.
9. hagyni újraindulni, sokáig tart sajna...
KÉSZ!opcionálisan:
10. TWRP letöltése, kicsomagolása a yotaflasher mappájába
10. "fastboot boot twrp-yotaphone2-v3.0-isencryptionworking.img" amikor kész, újraindul. Ha nem megy "boot"-tal, "flash"-eljük
11. ha flash -t választottuk, akkor újraindításnál nyomni minden gombot, aztán "volumeup és power"-t amikor újraindul
12. ha jól csináltuk, akkor a TWRP-t tölti be, UPDATE-SuperSU-v2.46.zip -t felmásolni MTP-vel és installálni TWRP-ből, root jog is megvan, teljes a gyönyör.leírás vKSL0.01 2016-12-11
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest