- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
P-re nem nagyon akar kijönni. Március vége van....
-
törölt tag
Pár hónap eltelt sajnos a sony nem változtatta meg a döntését,hogy xperia u,sola kap e jelly bent úgy néz ki sajnos nem. Ez várható volt. 2.3 használom xperia u sokan ki nevetnek miért nem frissitek ics-re.Mert egy rakás szar a optimalizálás a sony felöl legalább is a u-ra.
-
macilacus
senior tag
Mindenkinek B.Ú.É.K.
-
minek?:S
őstag
Egyébként nemtudjátok, hogy SE Xperia Mini pro-ra van e JB?
-
-
neorow1
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom ezt a topikot is és látom, hogy kardinális probléma az ICS frissítés nálatok (ahogy a P-nél is, néhány lusta user miatt), szóval gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Nekem a P-men kb. kezdetek óta nem megy az eseményjelző LED felül a hangszóró sarkában, de annyira nem zavart, gondoltam majd valamelyik frissítéssel megjavul. Aztán jött az első ICS-rom az .544-es, nem javult a helyzet, pedig PCC-vel tiszta telepítést csináltam. Aztán jött a root-olás, ott is csináltam előtte egy javítást PCC-vel, ezzel sem oldódott meg a LED probléma. Aztán volt flashtoolos telepítés, azzal sem lett jó. A különböző mókolások miatt megélt már vagy 6-7 javítást PCC-vel a telefon, de egyik sem tette rendbe a LED-et, viszont más bajom nem volt vele, úgy működött ahogy elvárható volt. Az 54-es verzió is a PCC-vel került fel (ez a legfrissebb), de itt sem lett jó a LED és már kezdett egy kicsit bosszantani, nekiálltam Google-zni utána, eredmény nélkül, mindenhol azt írták, hogy valamelyik app blokkolja. Feljött a téma a P topikjában, hogy a PCC elrontja a frissítést és a SUS a biztos. Ezt mondjuk én hülyeségnek tartottam, de mit veszthetek vele felkiáltással csináltam egy biztonsági mentést a cuccaimról és ráengedtem a SUS-t. Már az is meglepő volt, hogy más méretű telepítőcsomagot szedett le mint a PCC. Viszont mikor bekapcsoltam először, a PIN kód bekérése után megjelent egy nagy kocka gomb, benne egy "Power off" felirattal, ilyet még sosem csinált, így rányomtam. Újra is indult magától, ezután minden rendben ment. Innentől megjelent egy hang feloldásnál, ami eddig sosem volt, pedig mint mondtam, ezt a verziót már használtam csak PCC-vel telepítve. De ami a lényeg, visszatelepítettem a biztonsági mentést és lássatok csodát azóta kitűnően működik az értesítő LED a hangszórónál, pedig ugyanazok az appok vannak fent mint előtte.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha elégedetlenek vagytok az ICS teljesítményével, szánjatok rá egy délutánt és csináljatok SUS-al egy helyreállítást és adjatok neki egy pár napot mielőtt lehúznátok a topikban azt, ami nyilvánvalóan jól működik másoknál. Azt hiszem erre mondják, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
-
Ricardo
titán
A Sony elindította a Xperia T JB frissítését.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem nem Sony-m van,hanem LG GT540 CM 7.2 vel,amelyen én lekapcsoltam minden felesleges animációt,felraktam a Holo Launchert,ott az Asztal,az App Drawer és a dockbar görgetési sebbeségét felvettem 100-ra,gyors lett mint a villám.eddig kb 4x találkoztam olyannal hogy megröccent egy pillanatra amikor lapozgattam a képernyők közt,az is akkor amikor direkt gyorsan lapozgattam a képernyőt kb 3 percig.
-
minek?:S
őstag
Lehet, hogy volt már erről szó, de nincs kedvem keresgélni sorry. Van rá esély, hogy valamikor 2013ban megkapja JB-t az U?
-
Michele
tag
válasz
ADAM1337 #202 üzenetére
Ezt rakd fel :
Power Toggles
Ez működik az értesítési sávon és skinezhető stb... -
air
nagyúr
válasz
ADAM1337 #202 üzenetére
"egy jobb status bar-al ill notification center-el,"
Tegyél fel egy Notification Toggle-t vagy Elixir2-t, és lesznek státusz kapcsolóid az értesítési területen."toggle kapcsolókkal ami 2g/3g között is tud variálni"
Ilyet biztosan nem fogsz találni, mert ez rendszer szinten van tiltva. -
ADAM1337
nagyúr
Én is feldobtam, rendezhetőbb a homescreen ill az appdrawer, sebbességben nem lett jobb szerintem.
Nekem a gyári soft lassúnak tünik.
De egy 4.1 4.2-vel kiegyeznék az xperia s-en meg egy jobb status bar-al ill notification center-el, mert ez az üresség felül kiakaszt illetve toggle kapcsolókkal ami 2g/3g között is tud variálni.
A MIUI status bar-ja kéne átskinelve. -
Michele
tag
válasz
aprokaroka87 #200 üzenetére
Dobjátok fel az új Xperia launcher verziószáma 5.1.S.0.0
Sokat segít a sebességbenUi: Boldog karácsonyt
-
válasz
aprokaroka87 #198 üzenetére
Miért kéne engedély hozzá? Az Android open source, a licence szerint nem is korlátozhatják, hogy ki, mire teszi fel.
-
válasz
aprokaroka87 #194 üzenetére
Milyen értelemben? Az Androidot az használja fel, aki akarja, és azt a verziót, amelyiket akarja.
-
neorow1
aktív tag
A lényegen nem változtat.
#188 Keldor papa: amit leírtam, még erre a hsz-edre is érvényes. A Samsung is ezt csinálja és működik, úgyhogy a fejekben kéne rendet tenni. Ez egészen addig működni fog, amíg az emberek nem csak bemennek a telefonboltba és kérnek egy érintős telefont bizonyos összegért, mert most az a divat.
-
aprokaroka87
nagyúr
Egy gyártó mekkora szabadságot kap a Google től?
-
-
Enci1983
senior tag
Kb egy hónapja használom és elmondhatom hogy csak úgy röpül tőle a teló, minden szép és folyamatos. Rengeteget kipróbáltam már én is, de ez tényleg azt nyújtja amit elvár az ember. Egy gördülékeny lagmentes gyors felületet. Lehet itt akadékoskodni, de amíg nem próbálod légyszi hanyagold ezt a fölényeskedő stílust. Thx.
-
keIdor
titán
Én az olyan példányokra gondolok, hogy Xperia S, majd rá pár hónapra Xperia SL, tök feleslegesen, mert néhány hét és jött az Xperia T, majd most arra is rádobnak majd egy 1080p-s verziót.
Minek? Mindezt egy év alatt. Házon belüli konkurencia az SL tök felesleges volt eleve.De LG ugyanez, Optimus 4X, rá Optimus G, bár azt még nem kapni, de már Optimus G2-ről is hallani.
Más-más SoC, de valahol gusztustalan, főleg a G és G2 esete.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #186 üzenetére
Igen mi is köpködtünk mikor nem kaptuk meg a 2.2-t az Optimusra, hardveres korlátok miatt, most meg már van rá béta 4.1 és 2 féle tökéletesen, minden funkcióban működő 2.3.7. Szidták a HTC-t mikor kiadta a frissítési listát és szidták a Samsungot is mikor abbamaradt az SGS 1 támogatása. Ugattak a Galaxy Nexusosok, hogy nem kapnak 4.2-t, de még sorolhatnám az ilyen dolgokat. Ha valamit nem kapnak meg az emberek ami (szerintük) járna, akkor csúnya dolgokat mondanak.
Igen a Sony is egy szemétláda kapitalista cég, mert a pénzedet akarja. Mint az összes többi.
Én biztos vagyok benne, hogy attól, mert nem kapják meg a Jelly Beant (bár még van rá esély, lsd. X10 és a 2.3 esete), még nem fogja az U-sokat magára hagyni a support, még jó pár javítást fognak kapni, ami jobbá teszi a telefonjukat.
"sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit"
ICS-ig volt ígérve a frissítés, hinni meg a templomban kell. Nexus-on tuti a frissítés. Ja nem. Ott sem, lásd fentebb.
-
jooker82
nagyúr
Irtam a telefonokról is,de ha ilyeneket kérdel akkor normális választ nehéz irni...a véleményem irom és kész...Az LG-nél inkább a nem LG használók húzták le,itt meg azért rengeteg Sonyt használó húzta le a frissitési stratégiát...
Egyébként én azt mondom,hogy nem lenne azzal semmi baj,hogy 2-3 telefon nem kap új frissitést itt,de ezzel az a baj,h sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit..Az idei frissitési menetből vélhetően erre alapozott mindenki,de lehet csalódni fognak...sőt már volt is ilyen komment,ha jól tudom.. -
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #183 üzenetére
Ez feljogosít téged, hogy ide gyere trollkodni? Mellesleg azokat nem csak a Sonysok húzták le, hanem kb. mindenki. Pont akkor kerestem a GT540 utódját, mikor azok kijöttek, ezért olvastam a topikjaikat, de inkább váltottam Sony-ra, mert nem kellett műanyag szappantartó, meg nem szeretem szabad szemmel számolni a pixeleket.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #180 üzenetére
Na ez az igazi elvakultság. Ez a MA tesztből van: "Persze előfordulnak akadozások és hosszabb gondolkozások programindítás előtt, meg a komolyabb grafikus terheléstől is könnyen kifekszik, de alapvetően teljesen normálisan használható."
Ugyanez a HW van a J-ben is majdnem (7227A vs. 7225A), csak ott 480x854 pixelt számol nem 320x480-at, ami már akkor is alsó kategória volt, mikor a GT540-et megvettem lassan 3 éve.
Mindegy, nem szeretném ezt tovább folytatni, csak azért akadtam rád, mert nem volt épp szimpatikus, hogy bejöttél trollkodni a topikba.
-
pit stop
addikt
Előttem már kifejtették hogy gondoltam - helyesen, de azért leírom még saját oldalamról
NXT széria Sony új nagy dobásának lett beharangozva, alapból ICS-vel. Régi modellek frissítésével volt csúszás s egyéb gondok, semmi gond, most kijön GB-vel, majd nemsoká frissíthetjük. Akkor már JB kinnvolt, szóval nem túl irreális elvárás lett volna ICS és Sony szabadkozott is.
Innen nézve szerintem nem volt nagy verziószám váltás. ICS-re is most jött ki javítás amivel optimálisan használható, mintha nem hónapokig készült volna - de ezt már fel se róvom.
Lényeg hogy bele lehet magyarázni hogy megvolt, de s ha csak számokat nézzük akkor valóban, de nem így volt ez tálalva(#179) neorow1: Remény hal meg utoljára
-
jooker82
nagyúr
Ma kezeltem egy médiában az xperia J-t és voltak benne sajnos durva akadások..egyes helyeken gyorsan lépkedett,de az oldalra görgetésnél erősen megakadt...
az LG-nél lehet hogy többet kellett várni a 2x ics frissitésre,de ott legalább igy működik az első szoftverzióval.. -
Michele
tag
Volt Hard Reset frissítés előtt utána is.
A telefon laggol ,lassú, tetű és pont .
Ha felteszek egy élő háttérképet akkor meg egészen pontosan használhatatlan lesz ...
Még a saját élő háttérképét se bírja el, az is megfogja.Mit tudok még tenni vele szerinted ??
Nem az első androidos teló a családban , de hogy ez két maggal ennyire sz@r legyen ... no comment.
Volt saját használatban Galaxy S-em, Nexus S, és most jelenleg egy Galaxy Nexus gyűrök.
Asszonynak meg egy Xperia Mini Pro volt ,és most az Xperia U.
Apósomnak egy Galaxy S2 volt,és most egy Galaxy S3 .Úgy hogy ne akard megmagyarázni hogy én vagyok a hülye .....
Ráadásul pepe091 nem is ilyen telód van .... honnan a fenéből tudnád milyen az "U"
Bánom azt a napot amikor lefrissítettem a 2.3-ról 4.0.4-re
-
VD
őstag
Akkor biztos csak viccből rinyál minden ROM készítő, ha SONY-val van dolga.
Az ARC S volt az egyetlen amire natív!!! MIUI készült. Azt portolgattak a többi 2011-es SE modellre, kevés sikerrel. A 2012-es közül Talán mintha az S-re lenne valami, de ebben nem vagyok biztos. De egyik másik 2012-es modellre sem készül natív főzött rom! Csak tákolt recoveryvel felrakható 2.3-as vagy 4.0-ás gyári kernelre alapuló csodák. -
akcsy
tag
Az Xperia J kap frissítést, de a kétmagos U és Sola már nem... Az úgy szép...
-
Enci1983
senior tag
Off-ba írom mert csak részben vág ide. Project butter helyett nagyon ajánlom a Speed Boost appot, az új galléria, walkman lejátszó és sok más letölthető apk file-ként, google a barátod, és még root sem kell hozzá. Annyi lehetőség van hogy sok, írom ezt sola tulajként akit ugyanúgy bosszant hogy kimarad a frissítési körből. De szükség törvényt bont, nekem más nem hiányzik a felhasználói élményhez.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Maxentius #157 üzenetére
elvileg azokban a telefonokban amiben valamilyen adreno gpu van megoldható ICS alá is
De természetesen ez nem alap csak rá lehet rakni,illetve mivel még béta fázis ezért lehetnek gondok.
Bocsi a félretájékoztatásért!Link:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1911327
-
tDr1v3r
veterán
Szánalmas... egyedül a frissítés miatt vettem Sony-t, de szépen besz*pattak vele. :/
-
FET-MEN
veterán
kíváncsi vagyok az új 2011-esekre való szoft mit fog hozni
-
Maxentius
addikt
válasz
aprokaroka87 #146 üzenetére
a CM9-romokban pl megtudják oldani a Project Buttert
Nekem az SXS-en CM10-en sem ment, úgyhogy kíváncsi lennék egy ezt bizonyító videóra...
-
VD
őstag
Hivatalos JB nem lesz rá.
A Sony-kal meg az a baj, hogy bár a Bootloader nyitható a "kedves" sony b@szki kiadni a kernel forrást, így csak tákolt főzött rom-ok lesznek rá, sok sok Bug-gal és Lag-gal!
Vagyis ha JB a szíved vágya, - me' baromira kell és mióta megtudtam, hogy van nem tudok nélküle élni me' csak az jó, meg menő, meg istenkirály! -akkor kezdjél gyűjteni új telefonra. És senki nem fog megkövezni, ha az nem Sony lesz.... -
Bkrisz9
őstag
válasz
littlelion21 #152 üzenetére
XD.... Ez volt a vicc helye... akkor most komoly válaszokat ha lehet
-
VD
őstag
válasz
littlelion21 #152 üzenetére
De ez S3-ra való!!!! Még a végén téglásítja vele!
-
Bkrisz9
őstag
sehogy se tudnék JB-t tenni telenoros Solara?
-
Michele
tag
Kapja be a Sony....
A feleségem "U" - ja mióta megjött rá ICS reménytelenül lassú, és laggol
Szinte használhatatlanul sz@r...
Nagyon kellene neki a JB -
apuc
őstag
Ez főként marketing- hogy melyik kapja meg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Sajnálom azokat akik nem kapják meg a JB-t,viszont az vicces hogy pl a CM9-romokban pl megtudják oldani a Project Buttert,a hivatalos ICS-ben meg a Google nem,az a baj hogy tul gyakran ad ki a Google új Android fő verziót,sok esetben azt egy kisseb frissitésel is meg lehetne oldani,pl lehetne mondjuk Android 4.0.5 amiben opcionálisan beleteszik a Project Buttert,A megfelelő hardveren müködjön,ami meg nem birja azon ne.
A Project Butter pl egy olyan dolog ami szerintem inkább erősebb gpu-t igényelnek,viszont rengeteg olyan SOC van amiben hiába van pl 2 magos cpu,ha a Gpu harmat gyenge.lásd pl Qualcomm msm8225 és társai.
Persze ha gyártok nem kinlondnának a saját UI-val akkor lehet hogy gyorsabbak lennének a frissitések(én pl rábiznám az Xda közöségre).
D pl az én Lg gt540 telefonom még a 2.3 se kapja meg,vicces hogy az XDA nál már a 4.1 mükődik béta fázisban.Egyébként meg én a Google helyében kötelezném a gyártokat hogy adják ki az aktuális Android verziót saját UI-nélkül,majd késöbb adhassák azt hozzá,persze csak akkor ha az stabil és gyors,mert sok esetben bizony a gyártok saját UI-juk miatt lagol egy erösebb SOC-al elátott Androidos telefon is.
Amig a Google nem fogja hivatalosan elismerni az XDA munkásággát addig ez sajnos igy marad. -
Ricardo
titán
Nem védeni akarom a Sony-t,de sajnos mindenki ezt csinálja.
Anno a galaxy S már a 4.0-t sem kapta meg hivatalosan, mert "nem elég a hardver az ICS és TW futtatására"
Természetesen ezért a JB is felejthető hivatalosan.
processzor 1giga, ram 512 mega kijelző 480x800Erre most kijön a Galaxy Music, ami 4.1-el érkezik.
Processzor 850MHz, ram 512, kijelző 240x320.
Értem, hogy egy adott készüléket nem lehet a végtelenségig támogatni, de azért minden gyártónak el kellene gondolkodni azon, hogy legalább a legnagyobb darabszámban eladott készülékeikre jobban figyeljenek.Tartom a véleményem, hogy az U megkaphatná a 4.1-et , pont a "néptelefon mivolta miatt"
-
wlandroid
tag
Kicsit furcsa, hogy a P hamarabb megkapja, mint az S...
-
gsmarena szerint az u es a sola azert buko, mert a bennuk levo gpu tobb memoriat hasit le maganak az amugy is szukos fel gigabol, mint pl. a j adreno200-a... nemtom ez mennyire van igy (kicsit kavarnak is a megfogalmazassal), de azert erdekes adalek.
-
Enci1983
senior tag
Sajnálatos. De valószínű hogy ők így látták helyesnek. Talán ha a tavalyi modelleket hagyták volna, akkor lett volna idejük az idei modelleket eleve 4.0-val kiadni. Talán ez a megfelelő stratégia. Jönnek majd az új 4.1-es modellek minden szegmensbe és megint lesznek olcsó illetve barátságos árú JB telójaik amik maradnak is úgy, a drágák meg majd megint megkapják a legújabbat és így tovább. A Samsung is ezt csinálja évek óta és nézzenek oda hol tartanak.
-
Osi222
tag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azért érdemes benézni a hivatalos sony oldalra is. Összegyűlt az összes "tudatos és gondos" vásárló, és most össze-vissza ossza az észt 11 oldalon keresztül megállás nélkül. Én azt is el tudom képzelni, hogy ennek hatására még változtatni fognak a frissítési terven, mint azt tették az x10-nél is annó. Nem tudom, hogy a "sok lúd disznót győz" elv itt megállja-e majd a helyét, és a sok hőbörgő negatív komment hatására változtatnak-e bármit is. Nem lennék meglepve, ha igen
-
neorow1
aktív tag
Ez mondjuk érthető a Sony részéről. SE-ként lefedték a teljes palettát észszerű modellekkel (sőt, mondhatjuk, hogy új kategóriát is teremtettek a Mini sorozattal), de nem nagyon durrantottak akkorát, most viszont adják ki a látszólag ésszerűtlen modellpalettát és a 3. legnagyobb gyártó lett. A Samsung sem azért jutott oda, ahol most van, mert racionális a termékpalettája, hanem mindenféle igényt ki tudnak elégíteni.
Nem védeni akarom, mert nekem szimpatikusabb volt a 2011-es viselkedésük, de úgy tűnik ez kell az embereknek.
Kicsit elkanyarodva a témától, ott van az U. "Tökéletes" telefon lenne, ha kapott volna egy SD olvasót. Valószínűleg én is U-t vettem volna a P helyett ha ezt tudja, viszont nekem kellett a tárhely és P-t vettem (amit csak a törlesztőrészlet elutalásakor bánok), így máris nyertek vele egy rakat pénzt. Ha most valaki áll telefon vásárlás előtt és nem szappantartót akar, lehet, hogy ő is átáll a P-re vagy az S-re az U helyett, mivel az U-ra nem jön a frissítés. Így azért lehet piaci igényt teremteni, de ezt sajnos nem csak a Sony játssza.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azt nem is tettem hozzá, hogy még mi néhány alig látható pixelhibákkal és ilyen egyéb apróságokkal rohanunk vissza a boltba, hogy márpedig cseréljék ki, addig mások igazi szarvashibákkal viszik vissza, ami valóban jogos, és zavaró, gondolok itt például dobálja a kapcsolatot, wifit, villog, nem kapcsol be. Ebből is következik, hogy mások használatra veszik, sokan pedig egyből a hibákat keresik, ahelyett hogy örülne neki. És itt megint csak magamból indultam ki, és biztosan páran haragosak lesznek rám.
-
pit stop
addikt
válasz
mrlujoak #129 üzenetére
Ezt most ugye te se gondolod komolyan...
Alma se azért néptelefon mert olcsó; meglett a megfelelő hype és tudása is megfelelő hozzá, s bár sok felhasználónak foggalma sincs milyen verzió fut telefonján, felépített várat igenis megdobták egy nagy kupac ....-ral.
A felháborodás meg onnan jogos, hogy U és Sola képében két rendkívül népszerű telefon van ott, ami azért nem olcsó kategória (jelenlegi gazdasági helyzetbe ellenkező esetben hova vesznek fel ahol ezt pár napi bér után hozhatom/d?).
És remélem azt se gondolod komolyan, hogy GB-ICS lépés hatalmas volt. Önmagában igen, de alapból azzal kellett volna jönnie; de semmi gond megvártuk, míg régi frissítések után beérték magukat. De így nagyobb frissítést viszont gyakorlatilag nem kapnak ezek a készülékek - ez az ami nem tetszik.Sokszor egyetértek veled, Miro-Tipo hw miatt látható volt, hogy te is tudod azt mondani, hogy az rossz húzás volt, hiba. Most se csak napellenzőből nézz, mert az túlzott elvakultság jelen helyzetben.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
mrlujoak #133 üzenetére
Végiggondoltam:
Elenyésző százalék a vásárlóknak akit érdekel egyáltalán ez az egész, sőt abban is biztos vagyok, hogy sokaknak még csak fogalmuk sincs arról, hogy van frissítés a telefonjára, és lehet hogy az egész életét úgy 'éli' le a telefon hogy GB van rajta. Van pár ismerősöm akinek van androidja, és azon kívül hogy android, meg jó nem sok fogalma van az egészről. Mikor felteszem a kérdést, hogy neked hanyas verziójú az androidod, akkor csak pislognak, vagy mondanak valami irdatlan nagy baromságot. Ez az egész csak arra jó, hogy akik ezen fennakadnak, azokat előbb utóbb annyira felbosszantja, hogy eladja, vesz másikat, persze nem mindegyiküket, és itt most magamból indultam ki, de találkoztam már itt olyan emberrel aki ugyan így tett. A képlet egyszerű: veszel+mégse jó=veszel+valami megint rossz=veszel... és így tovább. Fogyasztói társadalom, amiből sokszor szívesen kiszállnék, de amíg benne vagyok én is belesek ezekbe a hibákba.
Viszont az ICS-t minimum olyanra kéne varázsolniuk, mint amilyen anno Xperia minin a GB volt. Ha ezt nem teszik meg, azért a felháborodást azért jogosnak tartom, méghozzá azért, mert ha veszek egy telefont ami jobban működik frissítés előtt mint utána, az kicsit görény dolog. Ugyan ezt igaz bármi más eszközre.
-
daniel909
addikt
válasz
mrlujoak #133 üzenetére
de... ha minden idei modell megkapná a JB-t, akkor mindenki boldog lenne. egyébként mikor forgalomba kerültek az idei modellek, már rég volt 4.0, ezért ha a tavalyi frissítési politikát vesszük alapul, akkor minden idei modellnek kellene 4.1, hiszen tavaly valahogy így volt-- kiadtunk valamit éppen friss rendszerrel, és biztosítottunk +1 verziószámlépést. ez most a Sony lassúsága miatt eltolódott, tehát mikor kijön a cuccokra a 4.1, akkor már lesz 4.2 is, ráadásul kapuban lesz az 5.0... úgyhogy szerintem a 2014-es palettát már eleve 5.0-val kéne kiadniuk, mert ez így most annyira béna.
-
Snowy_owl
őstag
Kapják be hogy az U nem kapja meg. Semmilyen indok nincs amiért nem kaphatná meg. Bezzeg tavaly mekkora királyok voltak mikor még SE-ként működtek. Szinte minden Xperia megkapta, dícsérték, még én is őket, de most...
-
keIdor
titán
De ezért se értem a Sony-t. Sok a telefon, nehéz nekik ennyire, hát de kérem, akkor ne legyünk Samsung kettő, hogy házon belülre is csináljuk a konkurenciát évi 15-20 telefonnal, hanem akkor csinálják azt, mint a HTC idén, évente 5-6 telefon és kész.
Nem tudom sajnálni őket, nem kéne a Samsungot utánozni ha nem bírják.
-
daniel909
addikt
válasz
resu8823 #123 üzenetére
ugye most 4.0 --> 4.1-re váltásról beszélünk. a nyelv nekem az utolsó szempont, mert tudok angolul, sőt szeretem angolul használni a kütyüjeimet. szóval akkor sorolnám mi tetszik a 4.1-ben:
-project butter (ez kellett a droidnak)
-google now
-galéria + kamera alkalmazás (a képeket egy egyszerű elsöpréssel lehet törölni + a kamerából egy határozott balra siwpe mozdulattal el tudod érni a képeket, ami könnyebb és jó megoldás)
-kibővített notification area
kábé ennyi még a 4.2-ből tetszik a lapozható lock screen. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
mrlujoak #125 üzenetére
Én azt nem értem hogy a JB-t nem lépi meg a sony mivel ott javult a legjobban a rendszer és a gyengébb hw-es modelleket is lehetne reklámozni hogy jobb rendszer van rá ami tényleg gyorsít.
Kár hogy nem lépi meg, sajnos az összes gyártó késik sokat a frissítéssel.
Mire kijön a 4.1 sony-éknál már 4.2-nek kéne az az igazság, én örülök hogy a 4.1-et megkapja az S-em de nem vagyok bizakodó, hogy van modell amelyik 1év supportot se kap. -
mrlujoak
veterán
válasz
ADAM1337 #121 üzenetére
Evidens, csak ugye az első listában az sem volt benne, így az bekerült a véglegesbe.
A U, sola, miro, tipo meg nem.
Akkor is menne a hiszti, ha csak a tipo, meg miro nem kapott volna, ha már a J igen.Nincs mit tenni, a gyalázkodás utolsó szalmaszálba kapaszkodva is megjelenik...
A Samsung miért is hanyagolja egyes modelljeit?
A HTC, a Motorola?
Vagy az LG?Bakker, a Sony-nak nincs idei GB-en ragadt modellje - másnak meg igen.
Azért, mert a gyártó merészelt 4 olcsóbb modellt ICS-n hagyni, már gyalázni is szitkozódni kell?!Nem, baromira nem jó húzás, hogy a U és sola marad ICS-n, de aki ennél nem lát tovább, és szitkozódik, hát menjen, és vegyen mást.
-
daniel909
addikt
válasz
resu8823 #110 üzenetére
"semmi szükség rá vadi új os, hiszen" (...)
nekem például szükségem van az új fícsörökre, mert előszeretettel használom őket... komolyan mondom... a Droidnál elég hasznos fejlesztések történnek általában, és egyre jobb lesz a rendszer.
"Vagy... vegyetek Nokia Lumia 800-at, mint én, és meglátjátok hogy a kis pénzetekért is kaphattok olyan eszközt ami földbe veri még a one x és hasonló társait."
-
resu8823
tag
válasz
jooker82 #114 üzenetére
kb. 1 percet se sírtam, mert nincs háttérkép beállíthatóság. Aki meg van olyan marharépa, hogy 160-200+ -ért vásárol telefont, amin fut az aktuális asphalt-7 vagy modern combat 4... inkább ezekről a júzerekről ne is beszéljek.
ui: Sőt még az sem zavar, hogy csak 40mp-es csengőhangokat lehet berakni 2012-ben.
-
mrlujoak
veterán
válasz
jooker82 #100 üzenetére
...ugye-ugye, hogy kezdődik a személyeskedés?!
Nincs mit magyarázni.
Az előző listából anno kimaradt az Xperia SL, neoL, U, sola, tipo és miro.
Xperia SL - érdekes, ezt nem említette meg senki, hogy jééé, ez meg bekerült a JB-re frissülők közé - frissül JB-re, a maradék 4+2 modell nem.
Jó sz@r arány:
2012:
Xperia S 4.0.4 (4.1)
Xperia P 4.0.4 (4.1)
Xperia U 4.0.4
Xperia sola 4.0.4
Xperia go 4.0.4 (4.1)
Xperia neo L 4.0.4
Xperia miro 4.0.4
Xperia tipo 4.0.4
Xperia tipo dual 4.0.4
Xperia ion HSPA 4.0.4 (4.1)
Xperia ion LTE 4.0.4 (4.1)
Xperia acro S 4.0.4 (4.1)
Xperia SL 4.0.4 (4.1)
Xperia T 4.0.4 (4.1)
Xperia V 4.0 (4.1)
Xperia J 4.0 (4.1)
2013
Xperia E 4.1
Xperia E dualAz LG hogy is áll a JB frissítési terveivel?! - költői kérdés volt.
-
resu8823
tag
Üdv all!
Ugyan az új frissítéssel mivel fog megváltozni a telefonotok tudása? sem a RAM nem lesz nagyobb, sem a kamera megapixele nem nő meg, a képminőség is marad olyan amilyen, az UI-t is timescape-esre faragja a sony. Szóval olyanért rinyáltok, aminek semmi értelme
van egy telefonotok, amit nem azért vettetek all in one, hogy a megjelent os-eket cserélgessétek, hanem ilyen alap maradi bugyuta dolgokért mint pl: telefonálás, sms, kapcsolattartás. Aki os hackerkedik, az letolja magasról a sony-s frissítést, mert xda-ról leszedi az aktuális főzött romokat, kernelt cserélget etc. Mert ha megjelenne az említett Tipo Sola U modellekre a JB, lenne nagy oltás, hogy de szar de lassú, nem megy ez nem megy az. Ez nem lóvé lehúzás. Aki csóró az olcsó néptelefont vesz, akinek már van lóvéja, meg olyat, ami közép-felső kategóriás. Mellesleg nekem is Sony-s telóm van egy Mini, vártuk rá az ICS-t mint a megváltást, aztán semmi extra dologgal nem lett több a teló.
Szóval a realitás talaján megmaradva, ha van egy telefon, ami jól működik, semmi szükség rá vadi új os, hiszen a low-end árkategóriás telók nem is képesek megfelelni sem kijelzőileg, sem ramilag, sem tárhelyileg rá.
inkább irány a play, beszerezni az átlagos 10-15 progit a telóra és boldogan mosolyogni
Vagy... vegyetek Nokia Lumia 800-at, mint én, és meglátjátok hogy a kis pénzetekért is kaphattok olyan eszközt ami földbe veri még a one x és hasonló társait.
-
törölt tag
válasz
Maxentius #97 üzenetére
azért annyira sokat nem fejlődik, csak új featureket kap jóformán (Project Butter az, ami komoly rendszerszintű változás, azon kívül nem sok van), amikhez tartozó szolgáltatások nem mindig futnak. a probléma a Dalvik (Javaból eredezik és tudjuk az mennyire nem gyors) és a gyártók nyomáskényszere, hogy vegyé' újat. a lelkes felhasználók meg tudják oldani, hogy gyors legyen szinte akármilyen hardveren.
-
vinibali
őstag
inkább az ion-t árulnák egy napig 50-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD