- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje olvasom ezt a topikot is és látom, hogy kardinális probléma az ICS frissítés nálatok (ahogy a P-nél is, néhány lusta user miatt), szóval gondoltam megosztom a tapasztalataimat. Nekem a P-men kb. kezdetek óta nem megy az eseményjelző LED felül a hangszóró sarkában, de annyira nem zavart, gondoltam majd valamelyik frissítéssel megjavul. Aztán jött az első ICS-rom az .544-es, nem javult a helyzet, pedig PCC-vel tiszta telepítést csináltam. Aztán jött a root-olás, ott is csináltam előtte egy javítást PCC-vel, ezzel sem oldódott meg a LED probléma. Aztán volt flashtoolos telepítés, azzal sem lett jó. A különböző mókolások miatt megélt már vagy 6-7 javítást PCC-vel a telefon, de egyik sem tette rendbe a LED-et, viszont más bajom nem volt vele, úgy működött ahogy elvárható volt. Az 54-es verzió is a PCC-vel került fel (ez a legfrissebb), de itt sem lett jó a LED és már kezdett egy kicsit bosszantani, nekiálltam Google-zni utána, eredmény nélkül, mindenhol azt írták, hogy valamelyik app blokkolja. Feljött a téma a P topikjában, hogy a PCC elrontja a frissítést és a SUS a biztos. Ezt mondjuk én hülyeségnek tartottam, de mit veszthetek vele felkiáltással csináltam egy biztonsági mentést a cuccaimról és ráengedtem a SUS-t. Már az is meglepő volt, hogy más méretű telepítőcsomagot szedett le mint a PCC. Viszont mikor bekapcsoltam először, a PIN kód bekérése után megjelent egy nagy kocka gomb, benne egy "Power off" felirattal, ilyet még sosem csinált, így rányomtam. Újra is indult magától, ezután minden rendben ment. Innentől megjelent egy hang feloldásnál, ami eddig sosem volt, pedig mint mondtam, ezt a verziót már használtam csak PCC-vel telepítve. De ami a lényeg, visszatelepítettem a biztonsági mentést és lássatok csodát azóta kitűnően működik az értesítő LED a hangszórónál, pedig ugyanazok az appok vannak fent mint előtte.
Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha elégedetlenek vagytok az ICS teljesítményével, szánjatok rá egy délutánt és csináljatok SUS-al egy helyreállítást és adjatok neki egy pár napot mielőtt lehúznátok a topikban azt, ami nyilvánvalóan jól működik másoknál. Azt hiszem erre mondják, hogy ha a kacsa nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye.
-
neorow1
aktív tag
A lényegen nem változtat.
#188 Keldor papa: amit leírtam, még erre a hsz-edre is érvényes. A Samsung is ezt csinálja és működik, úgyhogy a fejekben kéne rendet tenni. Ez egészen addig működni fog, amíg az emberek nem csak bemennek a telefonboltba és kérnek egy érintős telefont bizonyos összegért, mert most az a divat.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #186 üzenetére
Igen mi is köpködtünk mikor nem kaptuk meg a 2.2-t az Optimusra, hardveres korlátok miatt, most meg már van rá béta 4.1 és 2 féle tökéletesen, minden funkcióban működő 2.3.7. Szidták a HTC-t mikor kiadta a frissítési listát és szidták a Samsungot is mikor abbamaradt az SGS 1 támogatása. Ugattak a Galaxy Nexusosok, hogy nem kapnak 4.2-t, de még sorolhatnám az ilyen dolgokat. Ha valamit nem kapnak meg az emberek ami (szerintük) járna, akkor csúnya dolgokat mondanak.
Igen a Sony is egy szemétláda kapitalista cég, mert a pénzedet akarja. Mint az összes többi.
Én biztos vagyok benne, hogy attól, mert nem kapják meg a Jelly Beant (bár még van rá esély, lsd. X10 és a 2.3 esete), még nem fogja az U-sokat magára hagyni a support, még jó pár javítást fognak kapni, ami jobbá teszi a telefonjukat.
"sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit"
ICS-ig volt ígérve a frissítés, hinni meg a templomban kell. Nexus-on tuti a frissítés. Ja nem. Ott sem, lásd fentebb.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #183 üzenetére
Ez feljogosít téged, hogy ide gyere trollkodni? Mellesleg azokat nem csak a Sonysok húzták le, hanem kb. mindenki. Pont akkor kerestem a GT540 utódját, mikor azok kijöttek, ezért olvastam a topikjaikat, de inkább váltottam Sony-ra, mert nem kellett műanyag szappantartó, meg nem szeretem szabad szemmel számolni a pixeleket.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #180 üzenetére
Na ez az igazi elvakultság. Ez a MA tesztből van: "Persze előfordulnak akadozások és hosszabb gondolkozások programindítás előtt, meg a komolyabb grafikus terheléstől is könnyen kifekszik, de alapvetően teljesen normálisan használható."
Ugyanez a HW van a J-ben is majdnem (7227A vs. 7225A), csak ott 480x854 pixelt számol nem 320x480-at, ami már akkor is alsó kategória volt, mikor a GT540-et megvettem lassan 3 éve.
Mindegy, nem szeretném ezt tovább folytatni, csak azért akadtam rád, mert nem volt épp szimpatikus, hogy bejöttél trollkodni a topikba.
-
neorow1
aktív tag
Ez mondjuk érthető a Sony részéről. SE-ként lefedték a teljes palettát észszerű modellekkel (sőt, mondhatjuk, hogy új kategóriát is teremtettek a Mini sorozattal), de nem nagyon durrantottak akkorát, most viszont adják ki a látszólag ésszerűtlen modellpalettát és a 3. legnagyobb gyártó lett. A Samsung sem azért jutott oda, ahol most van, mert racionális a termékpalettája, hanem mindenféle igényt ki tudnak elégíteni.
Nem védeni akarom, mert nekem szimpatikusabb volt a 2011-es viselkedésük, de úgy tűnik ez kell az embereknek.
Kicsit elkanyarodva a témától, ott van az U. "Tökéletes" telefon lenne, ha kapott volna egy SD olvasót. Valószínűleg én is U-t vettem volna a P helyett ha ezt tudja, viszont nekem kellett a tárhely és P-t vettem (amit csak a törlesztőrészlet elutalásakor bánok), így máris nyertek vele egy rakat pénzt. Ha most valaki áll telefon vásárlás előtt és nem szappantartót akar, lehet, hogy ő is átáll a P-re vagy az S-re az U helyett, mivel az U-ra nem jön a frissítés. Így azért lehet piaci igényt teremteni, de ezt sajnos nem csak a Sony játssza.
-
neorow1
aktív tag
Ha a kernel marad 3.0.8 akkor 99% hogy megfőzik U-ra is a JB-t, zárt bootloaderre, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest