Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• neorow1

aktív tag

válasz keIdor #131 üzenetére

Ez mondjuk érthető a Sony részéről. SE-ként lefedték a teljes palettát észszerű modellekkel (sőt, mondhatjuk, hogy új kategóriát is teremtettek a Mini sorozattal), de nem nagyon durrantottak akkorát, most viszont adják ki a látszólag ésszerűtlen modellpalettát és a 3. legnagyobb gyártó lett. A Samsung sem azért jutott oda, ahol most van, mert racionális a termékpalettája, hanem mindenféle igényt ki tudnak elégíteni.

Nem védeni akarom, mert nekem szimpatikusabb volt a 2011-es viselkedésük, de úgy tűnik ez kell az embereknek.

Kicsit elkanyarodva a témától, ott van az U. "Tökéletes" telefon lenne, ha kapott volna egy SD olvasót. Valószínűleg én is U-t vettem volna a P helyett ha ezt tudja, viszont nekem kellett a tárhely és P-t vettem (amit csak a törlesztőrészlet elutalásakor bánok), így máris nyertek vele egy rakat pénzt. Ha most valaki áll telefon vásárlás előtt és nem szappantartót akar, lehet, hogy ő is átáll a P-re vagy az S-re az U helyett, mivel az U-ra nem jön a frissítés. Így azért lehet piaci igényt teremteni, de ezt sajnos nem csak a Sony játssza.

Új hozzászólás Aktív témák