- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
keIdor
titán
Én az olyan példányokra gondolok, hogy Xperia S, majd rá pár hónapra Xperia SL, tök feleslegesen, mert néhány hét és jött az Xperia T, majd most arra is rádobnak majd egy 1080p-s verziót.
Minek? Mindezt egy év alatt. Házon belüli konkurencia az SL tök felesleges volt eleve.De LG ugyanez, Optimus 4X, rá Optimus G, bár azt még nem kapni, de már Optimus G2-ről is hallani.
Más-más SoC, de valahol gusztustalan, főleg a G és G2 esete.
-
jooker82
nagyúr
Irtam a telefonokról is,de ha ilyeneket kérdel akkor normális választ nehéz irni...a véleményem irom és kész...Az LG-nél inkább a nem LG használók húzták le,itt meg azért rengeteg Sonyt használó húzta le a frissitési stratégiát...
Egyébként én azt mondom,hogy nem lenne azzal semmi baj,hogy 2-3 telefon nem kap új frissitést itt,de ezzel az a baj,h sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit..Az idei frissitési menetből vélhetően erre alapozott mindenki,de lehet csalódni fognak...sőt már volt is ilyen komment,ha jól tudom..
Új hozzászólás Aktív témák
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- 48 GB-os AMD Radeon PRO W7900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest