- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azt nem is tettem hozzá, hogy még mi néhány alig látható pixelhibákkal és ilyen egyéb apróságokkal rohanunk vissza a boltba, hogy márpedig cseréljék ki, addig mások igazi szarvashibákkal viszik vissza, ami valóban jogos, és zavaró, gondolok itt például dobálja a kapcsolatot, wifit, villog, nem kapcsol be. Ebből is következik, hogy mások használatra veszik, sokan pedig egyből a hibákat keresik, ahelyett hogy örülne neki. És itt megint csak magamból indultam ki, és biztosan páran haragosak lesznek rám.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
mrlujoak #133 üzenetére
Végiggondoltam:
Elenyésző százalék a vásárlóknak akit érdekel egyáltalán ez az egész, sőt abban is biztos vagyok, hogy sokaknak még csak fogalmuk sincs arról, hogy van frissítés a telefonjára, és lehet hogy az egész életét úgy 'éli' le a telefon hogy GB van rajta. Van pár ismerősöm akinek van androidja, és azon kívül hogy android, meg jó nem sok fogalma van az egészről. Mikor felteszem a kérdést, hogy neked hanyas verziójú az androidod, akkor csak pislognak, vagy mondanak valami irdatlan nagy baromságot. Ez az egész csak arra jó, hogy akik ezen fennakadnak, azokat előbb utóbb annyira felbosszantja, hogy eladja, vesz másikat, persze nem mindegyiküket, és itt most magamból indultam ki, de találkoztam már itt olyan emberrel aki ugyan így tett. A képlet egyszerű: veszel+mégse jó=veszel+valami megint rossz=veszel... és így tovább. Fogyasztói társadalom, amiből sokszor szívesen kiszállnék, de amíg benne vagyok én is belesek ezekbe a hibákba.
Viszont az ICS-t minimum olyanra kéne varázsolniuk, mint amilyen anno Xperia minin a GB volt. Ha ezt nem teszik meg, azért a felháborodást azért jogosnak tartom, méghozzá azért, mert ha veszek egy telefont ami jobban működik frissítés előtt mint utána, az kicsit görény dolog. Ugyan ezt igaz bármi más eszközre.
-
Snowy_owl
őstag
Kapják be hogy az U nem kapja meg. Semmilyen indok nincs amiért nem kaphatná meg. Bezzeg tavaly mekkora királyok voltak mikor még SE-ként működtek. Szinte minden Xperia megkapta, dícsérték, még én is őket, de most...
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Battlefield 6
- LEGO klub
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Robogó, kismotor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest