- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azért érdemes benézni a hivatalos sony oldalra is. Összegyűlt az összes "tudatos és gondos" vásárló, és most össze-vissza ossza az észt 11 oldalon keresztül megállás nélkül. Én azt is el tudom képzelni, hogy ennek hatására még változtatni fognak a frissítési terven, mint azt tették az x10-nél is annó. Nem tudom, hogy a "sok lúd disznót győz" elv itt megállja-e majd a helyét, és a sok hőbörgő negatív komment hatására változtatnak-e bármit is. Nem lennék meglepve, ha igen
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azt nem is tettem hozzá, hogy még mi néhány alig látható pixelhibákkal és ilyen egyéb apróságokkal rohanunk vissza a boltba, hogy márpedig cseréljék ki, addig mások igazi szarvashibákkal viszik vissza, ami valóban jogos, és zavaró, gondolok itt például dobálja a kapcsolatot, wifit, villog, nem kapcsol be. Ebből is következik, hogy mások használatra veszik, sokan pedig egyből a hibákat keresik, ahelyett hogy örülne neki. És itt megint csak magamból indultam ki, és biztosan páran haragosak lesznek rám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest