- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
válasz
mrlujoak #129 üzenetére
Ezt most ugye te se gondolod komolyan...
Alma se azért néptelefon mert olcsó; meglett a megfelelő hype és tudása is megfelelő hozzá, s bár sok felhasználónak foggalma sincs milyen verzió fut telefonján, felépített várat igenis megdobták egy nagy kupac ....-ral.
A felháborodás meg onnan jogos, hogy U és Sola képében két rendkívül népszerű telefon van ott, ami azért nem olcsó kategória (jelenlegi gazdasági helyzetbe ellenkező esetben hova vesznek fel ahol ezt pár napi bér után hozhatom/d?).
És remélem azt se gondolod komolyan, hogy GB-ICS lépés hatalmas volt. Önmagában igen, de alapból azzal kellett volna jönnie; de semmi gond megvártuk, míg régi frissítések után beérték magukat. De így nagyobb frissítést viszont gyakorlatilag nem kapnak ezek a készülékek - ez az ami nem tetszik.Sokszor egyetértek veled, Miro-Tipo hw miatt látható volt, hogy te is tudod azt mondani, hogy az rossz húzás volt, hiba. Most se csak napellenzőből nézz, mert az túlzott elvakultság jelen helyzetben.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
mrlujoak #133 üzenetére
Végiggondoltam:
Elenyésző százalék a vásárlóknak akit érdekel egyáltalán ez az egész, sőt abban is biztos vagyok, hogy sokaknak még csak fogalmuk sincs arról, hogy van frissítés a telefonjára, és lehet hogy az egész életét úgy 'éli' le a telefon hogy GB van rajta. Van pár ismerősöm akinek van androidja, és azon kívül hogy android, meg jó nem sok fogalma van az egészről. Mikor felteszem a kérdést, hogy neked hanyas verziójú az androidod, akkor csak pislognak, vagy mondanak valami irdatlan nagy baromságot. Ez az egész csak arra jó, hogy akik ezen fennakadnak, azokat előbb utóbb annyira felbosszantja, hogy eladja, vesz másikat, persze nem mindegyiküket, és itt most magamból indultam ki, de találkoztam már itt olyan emberrel aki ugyan így tett. A képlet egyszerű: veszel+mégse jó=veszel+valami megint rossz=veszel... és így tovább. Fogyasztói társadalom, amiből sokszor szívesen kiszállnék, de amíg benne vagyok én is belesek ezekbe a hibákba.
Viszont az ICS-t minimum olyanra kéne varázsolniuk, mint amilyen anno Xperia minin a GB volt. Ha ezt nem teszik meg, azért a felháborodást azért jogosnak tartom, méghozzá azért, mert ha veszek egy telefont ami jobban működik frissítés előtt mint utána, az kicsit görény dolog. Ugyan ezt igaz bármi más eszközre.
-
daniel909
addikt
válasz
mrlujoak #133 üzenetére
de... ha minden idei modell megkapná a JB-t, akkor mindenki boldog lenne. egyébként mikor forgalomba kerültek az idei modellek, már rég volt 4.0, ezért ha a tavalyi frissítési politikát vesszük alapul, akkor minden idei modellnek kellene 4.1, hiszen tavaly valahogy így volt-- kiadtunk valamit éppen friss rendszerrel, és biztosítottunk +1 verziószámlépést. ez most a Sony lassúsága miatt eltolódott, tehát mikor kijön a cuccokra a 4.1, akkor már lesz 4.2 is, ráadásul kapuban lesz az 5.0... úgyhogy szerintem a 2014-es palettát már eleve 5.0-val kéne kiadniuk, mert ez így most annyira béna.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
mrlujoak #125 üzenetére
Én azt nem értem hogy a JB-t nem lépi meg a sony mivel ott javult a legjobban a rendszer és a gyengébb hw-es modelleket is lehetne reklámozni hogy jobb rendszer van rá ami tényleg gyorsít.
Kár hogy nem lépi meg, sajnos az összes gyártó késik sokat a frissítéssel.
Mire kijön a 4.1 sony-éknál már 4.2-nek kéne az az igazság, én örülök hogy a 4.1-et megkapja az S-em de nem vagyok bizakodó, hogy van modell amelyik 1év supportot se kap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest