- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #186 üzenetére
Igen mi is köpködtünk mikor nem kaptuk meg a 2.2-t az Optimusra, hardveres korlátok miatt, most meg már van rá béta 4.1 és 2 féle tökéletesen, minden funkcióban működő 2.3.7. Szidták a HTC-t mikor kiadta a frissítési listát és szidták a Samsungot is mikor abbamaradt az SGS 1 támogatása. Ugattak a Galaxy Nexusosok, hogy nem kapnak 4.2-t, de még sorolhatnám az ilyen dolgokat. Ha valamit nem kapnak meg az emberek ami (szerintük) járna, akkor csúnya dolgokat mondanak.
Igen a Sony is egy szemétláda kapitalista cég, mert a pénzedet akarja. Mint az összes többi.
Én biztos vagyok benne, hogy attól, mert nem kapják meg a Jelly Beant (bár még van rá esély, lsd. X10 és a 2.3 esete), még nem fogja az U-sokat magára hagyni a support, még jó pár javítást fognak kapni, ami jobbá teszi a telefonjukat.
"sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit"
ICS-ig volt ígérve a frissítés, hinni meg a templomban kell. Nexus-on tuti a frissítés. Ja nem. Ott sem, lásd fentebb.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #183 üzenetére
Ez feljogosít téged, hogy ide gyere trollkodni? Mellesleg azokat nem csak a Sonysok húzták le, hanem kb. mindenki. Pont akkor kerestem a GT540 utódját, mikor azok kijöttek, ezért olvastam a topikjaikat, de inkább váltottam Sony-ra, mert nem kellett műanyag szappantartó, meg nem szeretem szabad szemmel számolni a pixeleket.
-
neorow1
aktív tag
válasz
jooker82 #180 üzenetére
Na ez az igazi elvakultság. Ez a MA tesztből van: "Persze előfordulnak akadozások és hosszabb gondolkozások programindítás előtt, meg a komolyabb grafikus terheléstől is könnyen kifekszik, de alapvetően teljesen normálisan használható."
Ugyanez a HW van a J-ben is majdnem (7227A vs. 7225A), csak ott 480x854 pixelt számol nem 320x480-at, ami már akkor is alsó kategória volt, mikor a GT540-et megvettem lassan 3 éve.
Mindegy, nem szeretném ezt tovább folytatni, csak azért akadtam rád, mert nem volt épp szimpatikus, hogy bejöttél trollkodni a topikba.
-
resu8823
tag
válasz
jooker82 #114 üzenetére
kb. 1 percet se sírtam, mert nincs háttérkép beállíthatóság. Aki meg van olyan marharépa, hogy 160-200+ -ért vásárol telefont, amin fut az aktuális asphalt-7 vagy modern combat 4... inkább ezekről a júzerekről ne is beszéljek.
ui: Sőt még az sem zavar, hogy csak 40mp-es csengőhangokat lehet berakni 2012-ben.
-
válasz
jooker82 #100 üzenetére
...ugye-ugye, hogy kezdődik a személyeskedés?!
Nincs mit magyarázni.
Az előző listából anno kimaradt az Xperia SL, neoL, U, sola, tipo és miro.
Xperia SL - érdekes, ezt nem említette meg senki, hogy jééé, ez meg bekerült a JB-re frissülők közé - frissül JB-re, a maradék 4+2 modell nem.
Jó sz@r arány:
2012:
Xperia S 4.0.4 (4.1)
Xperia P 4.0.4 (4.1)
Xperia U 4.0.4
Xperia sola 4.0.4
Xperia go 4.0.4 (4.1)
Xperia neo L 4.0.4
Xperia miro 4.0.4
Xperia tipo 4.0.4
Xperia tipo dual 4.0.4
Xperia ion HSPA 4.0.4 (4.1)
Xperia ion LTE 4.0.4 (4.1)
Xperia acro S 4.0.4 (4.1)
Xperia SL 4.0.4 (4.1)
Xperia T 4.0.4 (4.1)
Xperia V 4.0 (4.1)
Xperia J 4.0 (4.1)
2013
Xperia E 4.1
Xperia E dualAz LG hogy is áll a JB frissítési terveivel?! - költői kérdés volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- OpenMediaVault
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest