- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxentius
addikt
válasz
aprokaroka87 #146 üzenetére
a CM9-romokban pl megtudják oldani a Project Buttert
Nekem az SXS-en CM10-en sem ment, úgyhogy kíváncsi lennék egy ezt bizonyító videóra...
-
Maxentius
addikt
válasz
CharlieDrop #93 üzenetére
Csak aztán olyan gyorsan fejlődik a rendszer, hogy egy hardverrel nem lehet sokáig húzni... ami a mi szempontunkból nem igazán jó.
(#98) CharlieDrop: Igen, én elsősorban a gyártói supportot néztem, de természetesen főzött romokkal sokkal tovább lehet húzni. Az SGS tavaly kapott utoljára hivatalos frissítést, más kérdés, hogy azóta rengeteg főzött és újabb verziójú rom jött ki rá, ami viszont jó.
-
Maxentius
addikt
Én igazából leszarnám ezt a frissítés-mizériát, ha nem lenne benne semmi olyan, amire hirtelen nagy szükség lenne. De a Project Butter és a Google Now két olyan dolog, ami bizony hasznos és szívesen látnám már most.
(#91) daniel909: Naja, amint lejár a gari, oldom ki a bootloader-t és felrakok valami használható főzöttet.
-
Maxentius
addikt
válasz
callmeakos #22 üzenetére
Sajnos pl. a HTC és a Motorola se jobb. Tényleg csak a Nexus marad azoknak, akik mindig a legfrissebb rendszert akarják a telefonjukon futtatni.
-
Maxentius
addikt
válasz
callmeakos #20 üzenetére
Csak tippeltem arra, hogy a memóriára fogják esetleg. De így tisztán látszik a szándék, miszerint vegyél új telót, ha frissebb rendszer kell.
-
Maxentius
addikt
Csak annyit tennék hozzá, hogy a P-re március végétől várható az eredeti kiírás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest