- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
Nekem nem Sony-m van,hanem LG GT540 CM 7.2 vel,amelyen én lekapcsoltam minden felesleges animációt,felraktam a Holo Launchert,ott az Asztal,az App Drawer és a dockbar görgetési sebbeségét felvettem 100-ra,gyors lett mint a villám.eddig kb 4x találkoztam olyannal hogy megröccent egy pillanatra amikor lapozgattam a képernyők közt,az is akkor amikor direkt gyorsan lapozgattam a képernyőt kb 3 percig.
-
ADAM1337
nagyúr
Én is feldobtam, rendezhetőbb a homescreen ill az appdrawer, sebbességben nem lett jobb szerintem.
Nekem a gyári soft lassúnak tünik.
De egy 4.1 4.2-vel kiegyeznék az xperia s-en meg egy jobb status bar-al ill notification center-el, mert ez az üresség felül kiakaszt illetve toggle kapcsolókkal ami 2g/3g között is tud variálni.
A MIUI status bar-ja kéne átskinelve. -
neorow1
aktív tag
A lényegen nem változtat.
#188 Keldor papa: amit leírtam, még erre a hsz-edre is érvényes. A Samsung is ezt csinálja és működik, úgyhogy a fejekben kéne rendet tenni. Ez egészen addig működni fog, amíg az emberek nem csak bemennek a telefonboltba és kérnek egy érintős telefont bizonyos összegért, mert most az a divat.
-
jooker82
nagyúr
Ma kezeltem egy médiában az xperia J-t és voltak benne sajnos durva akadások..egyes helyeken gyorsan lépkedett,de az oldalra görgetésnél erősen megakadt...
az LG-nél lehet hogy többet kellett várni a 2x ics frissitésre,de ott legalább igy működik az első szoftverzióval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Robogó, kismotor
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parfüm topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest