Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Osi222

tag

válasz Snowy_owl #136 üzenetére

Azért érdemes benézni a hivatalos sony oldalra is. Összegyűlt az összes "tudatos és gondos" vásárló, és most össze-vissza ossza az észt 11 oldalon keresztül megállás nélkül. Én azt is el tudom képzelni, hogy ennek hatására még változtatni fognak a frissítési terven, mint azt tették az x10-nél is annó. Nem tudom, hogy a "sok lúd disznót győz" elv itt megállja-e majd a helyét, és a sok hőbörgő negatív komment hatására változtatnak-e bármit is. Nem lennék meglepve, ha igen :D

• Osi222

tag

válasz Peterson_ #64 üzenetére

Lesz Playre is egy újabb GB (meg az összes 2011-es GB-n ragadt készülékre is) frissítés.
    Azt még nem tudni, hogy mikor, és mi változik, de ugyanígy érkezik a 2011-es már ics-re frissített modellekhez is egy újabb update.
    Összességében elmondható, hogy lehet hőbörögni, és szitkozódni, meg lehordani a sonyt mindennek, de szerintem összehasonlítva a többi nagy céggel (Samu, HTC, LG Motorola stb.) teljesen irreális.
    Semelyiket se lehet jobbnak nevezni frissítések terén, és nem sikerül Android vonalon -a Nexusokat kivéve- olyan gyártót találni, aki többet nyújtana.
    Nem beszélve arról, hogy a hőbörgők százaléka lényegesen eltörpül az olyan "fogyasztók" mellett, akik csak megveszik a telefonokat, és használják. És valljuk be, az alsóbb árszegmensben lévő telcsiknél (amik most kimaradnak a jb-ből) ez még inkább igaz. Így ha nem is egy szép döntés ez a sony részéről, mégis teljesen logikus, és higgadt fejjel megérthető.
    Akinek meg mindez nem tetszik, kritizálás helyett váltson platformot, vagy vegyen Nexust:)

Új hozzászólás Aktív témák