- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osi222
tag
válasz
Snowy_owl #136 üzenetére
Azért érdemes benézni a hivatalos sony oldalra is. Összegyűlt az összes "tudatos és gondos" vásárló, és most össze-vissza ossza az észt 11 oldalon keresztül megállás nélkül. Én azt is el tudom képzelni, hogy ennek hatására még változtatni fognak a frissítési terven, mint azt tették az x10-nél is annó. Nem tudom, hogy a "sok lúd disznót győz" elv itt megállja-e majd a helyét, és a sok hőbörgő negatív komment hatására változtatnak-e bármit is. Nem lennék meglepve, ha igen
-
Osi222
tag
válasz
Peterson_ #64 üzenetére
Lesz Playre is egy újabb GB (meg az összes 2011-es GB-n ragadt készülékre is) frissítés.
Azt még nem tudni, hogy mikor, és mi változik, de ugyanígy érkezik a 2011-es már ics-re frissített modellekhez is egy újabb update.
Összességében elmondható, hogy lehet hőbörögni, és szitkozódni, meg lehordani a sonyt mindennek, de szerintem összehasonlítva a többi nagy céggel (Samu, HTC, LG Motorola stb.) teljesen irreális.
Semelyiket se lehet jobbnak nevezni frissítések terén, és nem sikerül Android vonalon -a Nexusokat kivéve- olyan gyártót találni, aki többet nyújtana.
Nem beszélve arról, hogy a hőbörgők százaléka lényegesen eltörpül az olyan "fogyasztók" mellett, akik csak megveszik a telefonokat, és használják. És valljuk be, az alsóbb árszegmensben lévő telcsiknél (amik most kimaradnak a jb-ből) ez még inkább igaz. Így ha nem is egy szép döntés ez a sony részéről, mégis teljesen logikus, és higgadt fejjel megérthető.
Akinek meg mindez nem tetszik, kritizálás helyett váltson platformot, vagy vegyen Nexust
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 4 - i7-11G I 16GB I 256SSD I 15" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest