- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Irtam a telefonokról is,de ha ilyeneket kérdel akkor normális választ nehéz irni...a véleményem irom és kész...Az LG-nél inkább a nem LG használók húzták le,itt meg azért rengeteg Sonyt használó húzta le a frissitési stratégiát...
Egyébként én azt mondom,hogy nem lenne azzal semmi baj,hogy 2-3 telefon nem kap új frissitést itt,de ezzel az a baj,h sok friss Sony használót kvázi vertek át,mert mindenki bizott abban,h a Sony mindent lefrissit..Az idei frissitési menetből vélhetően erre alapozott mindenki,de lehet csalódni fognak...sőt már volt is ilyen komment,ha jól tudom.. -
jooker82
nagyúr
Ma kezeltem egy médiában az xperia J-t és voltak benne sajnos durva akadások..egyes helyeken gyorsan lépkedett,de az oldalra görgetésnél erősen megakadt...
az LG-nél lehet hogy többet kellett várni a 2x ics frissitésre,de ott legalább igy működik az első szoftverzióval..
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest