- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Én az olyan példányokra gondolok, hogy Xperia S, majd rá pár hónapra Xperia SL, tök feleslegesen, mert néhány hét és jött az Xperia T, majd most arra is rádobnak majd egy 1080p-s verziót.
Minek? Mindezt egy év alatt. Házon belüli konkurencia az SL tök felesleges volt eleve.De LG ugyanez, Optimus 4X, rá Optimus G, bár azt még nem kapni, de már Optimus G2-ről is hallani.
Más-más SoC, de valahol gusztustalan, főleg a G és G2 esete.
-
keIdor
titán
De ezért se értem a Sony-t. Sok a telefon, nehéz nekik ennyire, hát de kérem, akkor ne legyünk Samsung kettő, hogy házon belülre is csináljuk a konkurenciát évi 15-20 telefonnal, hanem akkor csinálják azt, mint a HTC idén, évente 5-6 telefon és kész.
Nem tudom sajnálni őket, nem kéne a Samsungot utánozni ha nem bírják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest