- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Sajnos nem vagyok annyira képben SE-vel, hogy tudjam melyek ezek
"
Ezeket főleg ne keverd bele, mikor azt se tudod miről beszélsz... Nekem volt mini pro-m is azt is frissítették ICS-re, és még most is készül egy újabb frissítés rá.
Rendszert nem váltó frissítést meg ugyanúgy fog kapni az U-is, szóval kár sírni itt oldalakon keresztül.
Részemről lezártam. -
Ezt 2011 elején mondták, azóta törént egy s más, Megvették az Ericssont, áttelepültek Japánba, és kiadtak több tucat telefont, erre bejelentik hogy 2 (!!) telefonra nem érkezik JB, és egyből itt sírnak az emberek.
Az U-ra mondtam, hogy nem nagy gáz szerintem, a solára mondtam, hogy az szintén megkaphatta volna. -
Aki annyira siránkozik a frissítésért, az tényleg vegyen Nexus-t.
Az U-t meg szerintem a nagy többség olyan használja, akitől ha megkérdeznéd milyen verzió van fent, meg se tudná mondani, ilyen készülékre felesleges szerintem.
A sola mondjuk kaphatott volna, de szerintem a Sony így is jobb mint a többi gyártó. (Ez egy vélemény, nem kell egyből kifakadni rá mindenkinek)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest