- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Előttem már kifejtették hogy gondoltam - helyesen, de azért leírom még saját oldalamról
NXT széria Sony új nagy dobásának lett beharangozva, alapból ICS-vel. Régi modellek frissítésével volt csúszás s egyéb gondok, semmi gond, most kijön GB-vel, majd nemsoká frissíthetjük. Akkor már JB kinnvolt, szóval nem túl irreális elvárás lett volna ICS és Sony szabadkozott is.
Innen nézve szerintem nem volt nagy verziószám váltás. ICS-re is most jött ki javítás amivel optimálisan használható, mintha nem hónapokig készült volna - de ezt már fel se róvom.
Lényeg hogy bele lehet magyarázni hogy megvolt, de s ha csak számokat nézzük akkor valóban, de nem így volt ez tálalva(#179) neorow1: Remény hal meg utoljára
-
pit stop
addikt
válasz
mrlujoak #129 üzenetére
Ezt most ugye te se gondolod komolyan...
Alma se azért néptelefon mert olcsó; meglett a megfelelő hype és tudása is megfelelő hozzá, s bár sok felhasználónak foggalma sincs milyen verzió fut telefonján, felépített várat igenis megdobták egy nagy kupac ....-ral.
A felháborodás meg onnan jogos, hogy U és Sola képében két rendkívül népszerű telefon van ott, ami azért nem olcsó kategória (jelenlegi gazdasági helyzetbe ellenkező esetben hova vesznek fel ahol ezt pár napi bér után hozhatom/d?).
És remélem azt se gondolod komolyan, hogy GB-ICS lépés hatalmas volt. Önmagában igen, de alapból azzal kellett volna jönnie; de semmi gond megvártuk, míg régi frissítések után beérték magukat. De így nagyobb frissítést viszont gyakorlatilag nem kapnak ezek a készülékek - ez az ami nem tetszik.Sokszor egyetértek veled, Miro-Tipo hw miatt látható volt, hogy te is tudod azt mondani, hogy az rossz húzás volt, hiba. Most se csak napellenzőből nézz, mert az túlzott elvakultság jelen helyzetben.
-
pit stop
addikt
válasz
Cyberpunk #47 üzenetére
Nem a frissítés a legfontosabb - akkor valóban Nexust vettem volna - csak legalább egy generációnyi frissítést igazán megengedhettek volna, ez háborít fel...
Nexus nekem sem formavilágában, sem fm hiányában, sem úgy egészében nem jön be; Sony UI-val is elvagyok, nem kell nekem csupasz droid. Lemondok szoftveresen legfrissebb telefonról - de egy ráncfelvarrás engedtessék meg
WP-nél viszont Metro UI ami nekem nagyon távol áll - van egy a környezetemben. De mint sokan mások énis kíváncsi leszek tapasztalataidra
Gyári szalonfüggetlen U-val majd megfelelő fórum felé fordulok, ha hiányzik nagyon valami újítás(#58) pepe091: Mert mitől más a Sola az U-tól? Ugyanaz a két telefon nagyrészt - formavilágtól eltekintve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest