- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pit stop
addikt
Előttem már kifejtették hogy gondoltam - helyesen, de azért leírom még saját oldalamról
NXT széria Sony új nagy dobásának lett beharangozva, alapból ICS-vel. Régi modellek frissítésével volt csúszás s egyéb gondok, semmi gond, most kijön GB-vel, majd nemsoká frissíthetjük. Akkor már JB kinnvolt, szóval nem túl irreális elvárás lett volna ICS és Sony szabadkozott is.
Innen nézve szerintem nem volt nagy verziószám váltás. ICS-re is most jött ki javítás amivel optimálisan használható, mintha nem hónapokig készült volna - de ezt már fel se róvom.
Lényeg hogy bele lehet magyarázni hogy megvolt, de s ha csak számokat nézzük akkor valóban, de nem így volt ez tálalva(#179) neorow1: Remény hal meg utoljára
-
VD
őstag
Akkor biztos csak viccből rinyál minden ROM készítő, ha SONY-val van dolga.
Az ARC S volt az egyetlen amire natív!!! MIUI készült. Azt portolgattak a többi 2011-es SE modellre, kevés sikerrel. A 2012-es közül Talán mintha az S-re lenne valami, de ebben nem vagyok biztos. De egyik másik 2012-es modellre sem készül natív főzött rom! Csak tákolt recoveryvel felrakható 2.3-as vagy 4.0-ás gyári kernelre alapuló csodák.
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- OpenMediaVault
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest