-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
egy ideje azt csinálja a telefonom (vanilla rendszer, frissítést sem kapott soha) hogy random "softresetel".
ha épp valamiért odanézek, akkor látom hogy újraindul, megjelenik az MI logo, betölt a rendszer, ilyenkor SIM PIN-t nem kér, mire befejezi a processzt (kb. fél perc vagy annyi sem) minden olyan mintha mi sem történt volna, egyedül az árukodik, hogy az értesítési sávon megjeleni az SD kártya csatolásáról szóló értesítés, ami rendes indításkor is.
ha épp nem kapom el az újraindulást, akkor csak az SD kártyás értesítésről tudom hogy megint újraindult.
tapasztalt már valaki ilyet? mi lehet a jelenség oka?
-
carr
őstag
Sziasztok.
Vagy hulye lettem vagy nem tudok olvasni, de nem találom hol tudim kikapcsolni hogy ne kérjen sim pin kódot.
Help
Köszönöm -
válasz
tobias40 #29092 üzenetére
Valóban! 😀 Nincs mit amúgy.
Ilyenkor mindig elkezdem keresni, hátha jó lesz még valamire, de tényleg valami kínai logika szerint pakolgatnak beállításokat MIUI-ban.
Anno már egyszer tutira megvolt, mert kikapcsoltam hamar a PIN-t. Szerintem már amikor beleraktam a SIM kártyát. -
DJGABI
addikt
válasz
sxxorp #26899 üzenetére
jajj tényleg, hát be sem köszöntem hozzátok, múlt héten jött meg a Redmi Note 7-em, szokásos Xiaomi minőség, tényleg csodálatos telefon, gyors is, de tepsi. Egy hét után megváltam tőle. Akit nem zavar a pingpongütő-méret annak viszont a Redmi 7 tökéletes utód lehet, asszonynak azt vettem, átlag felhasználásra tökéletes telefon, 2 sim + sd kártyahellyel. Akik sáomin vannak azoknak a xiaomi.eu romokat csak ajánlani tudom, bloat appoktól megszabadít, hetente frissül, funkciókat old fel. Lényeg a lényeg: Samsung A40 lett nálam is a 4X utódja. Igazából a kezdeti döcögős kapcsolat után egész megszerettem a telefont, a végére még a MIUI-t is. Nyers erőt kivéve sok tekintetben a Samsung fasorban nincs, ha majd újra gyártanak kompakt telókat visszaváltok sáomira, addig is viszlát és kösz a halakat
-
siddis
őstag
válasz
sharp007 #26116 üzenetére
Alapsáv verziója / firmware.?
Ezt a PIN-kód kérés kihagyást nekem a legújabb RR Pie 7 csinálta, de szerintem az is csak azért, mert előbb kérte a kódolt data partíció feloldását aztán a SIM-feloldást meg "átugrotta" valahogy..
De ha ezután átpattintottam repülő-módba akkor kérte egyből.Mondjuk az a ROM még eléggé unofficial..
-
sharp007
tag
Valakinek volt már olyan, hogy a telefon random újra indult, MIUI frissítés nem történt és a végén nem kérte a SIM kártya pin kódját sem?
-
bunnyhu
senior tag
MIUIHU V10 9.1.10
Belső probléma van az eszközzel ... üzenet folyamatosan előjön induláskor. Nem csak az első, minden induláskor.
A pinkód beíró mező túl kicsi, 2 kb szám széles így nem látszik az utolsó számjegy a beíráskor normálisan.
Magisk nincs telepítve. Letölve v18.0 zip fájlként, telepítve TWRP-ből, úgy már működik.
gcam megint nem működik (eddigi verzión simán ment).
Így első pár perces tapasztalatok ... akksi idő stb majd holnapra kiderül. -
Anex66
csendes tag
Sziasztok!
Egy ismerősöm lejtette a telóját, üveg összetört, de működött tovább. Tegnap végre kicseréltem a kijelzőt, keretest rendeltem, hogy egyszerűbb legyen, sikerült is szépen, de semmi térerőt nem lát, azt írja, nincs szolgáltatás. SIM kártya új, és több félével lett próbálja, PIN kódot elfogadja, kártyát látja, de semmi térerő. Van valami ötlet, mi lehet a baj? MIUI Global 9.6.4 -
nyikszi
őstag
válasz
an_zsa #20563 üzenetére
Nekem is jó frissítés után.
Kérdés, hogyan lehet megkerülni a sim kártyát ha nem tudom a pin kódját? Történt, hogy elutaztunk vidékre és elfogyott az adat a kártyáról, majd betettem az újat. Igen ám, csak nem tudtam a pin kódot
Az előfizetéses kártya az OK volt, de kérte a másodiknak is a pin kódját és persze nem jegyeztem fel. Átugrani meg nem tudtam, kénytelen voltam kivenni az adat kártyát. Persze úgy meg nem volt net, de csak a Fiam akart Pokémonozni útközben, annyira nem volt nagy probléma.
-
tomic
addikt
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy hol tudom a második,frissen belerakott sim kártyán a pin kódot kikapcsolni? Nem találom.
-
licskin
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, előre is köszönöm.
Eddig soha semmi gondom nem volt a Redmi 4X-emmel. Gyári Global Stable ROM-mal használom. Amikor frissítés jön, telepítem és minden okés.
Ma újabb frissítés érkezett rá. Sajnos nem jegyeztem meg a verziószámát. De mint mindig, most is engedtem települni, majd az újraindítás után vártam a telepítés befejezését. Úgy tűnt, hogy készen is van a dolog, de ehelyett nekiállt újraindulgatni a telefon.
Újraindul, eljut odáig, hogy megadhassam a PIN-kódot. Még épp ad is annyi időt, hogy beírjam, de ha megteszem, ha nem, néhány másodpercen belül ismét újraindul. Ha semmit se csinálok, akkor is újraindul folyamatosan. Jelenleg is ezt csinálná, de sikerült teljesen kikapcsolnom.
Próbáltam kikapcsolás után is újra elindítani, de nem segített. Kivettem a SIM-kártyát, majd visszaraktam, az se segített.
Az újraindulások előtt közvetlenül csak azt a hibaüzenetet látom, hogy "A Készülékkeresés váratlanul leállt." -
joe47
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudná valaki mondani, hogy a SIM kártyának, hogy tudom megváltoztatni a pin kódját?
Köszönöm.
-
Chabee
tag
Sziasztok!
A következő problémában kérnék segítséget. Egy-két napja azt vettem észre, hogy a SIM2-t nem érzékeli a telefon. Ha újraindítom akkor viszont már kéri hozzá a PIN kódot és utána rendben van. Nem tudom, hogy mikor és mitől tűnik el a 2-es SIM. Ma kivettem a SIM tálcát és egy kicsit próbáltam hajlítani rajta, hogy jobban nyomja felfelé a 2-es SIM-et, hátha valami érintkezési gond lehet. A telóm EUStockból rendelt Globan ROM-os, MIUI 9.1.1.0 Stabil (NAMMIEI) verzióval.
Köszi a segítséget.
-
Bogyó bá'
nagyúr
MIUI 9 alatt hol tudom a vadiúj SIM-kártya PIN-kódját megváltoztatni?
-
Black_Raven
veterán
válasz
calamites #13680 üzenetére
Rakd fel azt a TWRP-t, amit ELSŐNEK felraktál a telefonra, és akkor az a jelszó, amit a telefonon használtál ujjlenyomatolvasóhoz(jelszó/minta/pin, de nem sim pin) akkor ha működik a jelszó azonnal csináld a Format Data-t de factory resetet nem. A format data leszedi a telefon titkositást.Készülj hogy az adatokat törli, de úgyis tiszta ttelepitést akarsz. Gondolom mielőtt nekiáltál buherálni nem kapcsoltad ki az Eszközkeresést a Mi Cloudban és nem léptél ki a Mi fiókból.
-
pcnet
addikt
Hogy tetted vissza MIUI 8at? Nyitott a bootloadered? Nekem egy hétig jó volt a hálózat, (1 hétig használtam a telefont, használtan vettem) aztán egyszer csak "Nincs hálózat" fogadott. Kipróbáltam mindhárom szolgáltató kártyájával, vagy nem volt szolgáltatás, vagy csak 2G volt. Kikapcsoltam, töltőre tettem, másnap reggel bekapcsoltam, hogy nyomok egy gyári visszaállítást és küldöm szervizbe. Akkor 4G-n volt. Megörültem, hogy megjavult, de nem volt mobilnet. Reboot után volt net, de baromi lassú. Kb Chrom be se töltött semmit. Nyomtam egy Speedtestet és valami 445 ms-os ping volt 0.2 Mbps letöltés és 0.02 Mbps feltöltés. Nyomtam factory resetet, utána Speedtest már el se indult. Kommunikációs problémával kiakadt. Nyomtam még egy factory resetet és becsagoltam a telefont. Azóta egy Galaxy S7-ben van a SIM és stabil 4G-n. Speedtest 12 ms ping, 135 Mbps letöltés, 85bps feltöltés.
4G-n nem megy hanghívás, 3G/2G-re lép vissza. Ez normális. VoLTE-vel megy még csak itthon a 4G-n hívás Telekom havidíjas előfizetőknek, iPhone 6S-től és Galaxy S7-től felfelé. De ott is csak Telelomtól vásárolt telefonokkal.
-
DJGABI
addikt
a fotózás valami tetű lassú. a gyárival kb instant volt, itt egy 2-3 mp míg exponál, addig simán bemozdulhat...
egy appot aminél fontos lenne hogy a háttérbe fusson ilyen fél óra után kilő. ennél még a miui is tovább tartotta memóriában. most láttam van a feladatkezelőben pin gomb, majd megpróbálom azzal is.
amúgy akku időben az én felhasználásommal sztem ez se fog tudni 6 óránál többet. mondjuk nem merül indokolatlanul se.
-
jooti
csendes tag
Sziasztok! Tegnap feltelepült valami frissítés - és újra kellett hozzá indítani a telefont. Ehhez a "feloldási mintát"
kéri berajzolni. (Redmi 4X, EU-stock) Viszont mióta ujjlenyomattal használom a telefont, egyszer sem kellett a "feloldási mintát" rajzolgatnom, ezért szépen elfelejtettem.
Mit lehet ilyenkor csinálni? (A SIM-hez tartozó PIN-kódot persze már megadtam, és elfogadta.)Bocs, ha már sokszor volt róla szó, de se a telefon, se a fórum használatában nem vagyok túlságosan otthon ("láma user"), és most 2-3 napig időm se nagyon lenne keresgélni, topikot bújni... Viszont addig nincs telefonom...
-
ianhoward
tag
Sim kártya PIN kódját hol lehet megváltoztatni? Amit kaptam a szolgáltatóktól... hát nehéz
-
ttiimdr
tag
sim pint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- BestBuy ruhás topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest