- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooti
csendes tag
Sziasztok!
Én is telepítettem a legújabb frissítést. Utána kérte a pin kódot - ok. Csakhogy az után jött a "feloldási minta". Na ez az amire nem emlékszem - mivel ujjlenyomattal kezelem a telefont, ezt a hülye mintát életemben egyszer használtam...
Már 4 percenként enged csak próbálkozni - de gőzöm sincs, mi lehet.1. Hány kísérletem lehet, mielőtt végleg letilt?
2. hogyan lehet új mintát kérni, vagy valahogy módosítani, anélkül, hogy mindent törölni kéne a telefonról? (Van MI account-om, bár még sosem használtam...) -
jooti
csendes tag
válasz
Black_Raven #6148 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!!!
Hát, nekem eddig csak egyre hosszabb próbálkozási időket adott... (Lehet, hogy 5-ször még nem mertem próbálni ;o))
És ha megkérdez, hová küldi az új jelszót? -
jooti
csendes tag
Sziasztok! Tegnap feltelepült valami frissítés - és újra kellett hozzá indítani a telefont. Ehhez a "feloldási mintát"
kéri berajzolni. (Redmi 4X, EU-stock) Viszont mióta ujjlenyomattal használom a telefont, egyszer sem kellett a "feloldási mintát" rajzolgatnom, ezért szépen elfelejtettem.
Mit lehet ilyenkor csinálni? (A SIM-hez tartozó PIN-kódot persze már megadtam, és elfogadta.)Bocs, ha már sokszor volt róla szó, de se a telefon, se a fórum használatában nem vagyok túlságosan otthon ("láma user"), és most 2-3 napig időm se nagyon lenne keresgélni, topikot bújni... Viszont addig nincs telefonom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest