- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megkapók a Vivo S20 Pro specifikációi
- Mobil flották
- iPhone topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz ubyegon2 #23324 üzenetére
Tegnap hajnalban nekem is a szokásosnál sokkal lassabban (kb. 1 óra alatt) jött le a frissítés. azután már minden a szokásos mederben ment. Azt vettem észre, hogy azóta mintha gördülékenyebben menne a telefon.
Más:
Néhány hete lejtettem betonra a telefont, és eltörött a kijelzője. Kicserélték és BOE üveg került bele. Napfényben nekem sokkal rosszabbnak tűnt a láthatósága, mint a korábbi EBBG volt. Valamint később vettem észre, hogy a fő kamera élességállítása nem működik! Szerencsére "végtelen" állásban ragadt be, így azért többnyire tudok képeket készíteni, de kb fél méternél közelebbi objektumról nem lesz jó a kép.
Nem tudom, hogy ennek mi köze lehet a kijelzőcseréhez, de azóta ilyen.A régi képernyőn sosem volt semmi védőcucc, mégis olyan volt másfél év után is,mintha új lenne.
Az új üveg másnapra össze-vissza karcolódott, pedig csak normál körülmények között volt használva - nem is értem, hogy mitől karcolódott be. Azonnal tettem rá védőüveget egy mobilos boltban.Tegnap pedig feltűnt valami újabb furcsaság! Jobban megnéztem, és láttam, hogy a kijelző keresztben elrepedt! A védőüveg meg ép maradt...
Most nem ejtettem le, egyáltalán semmi extrém dolog nem érte - nem tudom, hogy mitől repedt meg.Nagyon szerettem ezt a telefont, de ezek után lehet, hogy váltani fogok - nem tudom, megéri-e még egy üvegcserébe befektetni...
My name is Biga... Csigabiga! :D
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Posta, csomagküldés
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest