Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Értem, köszönöm neked is a válaszokat!
Másfelől viszont adódott a kérdés, hogy ha visszaemlékszel, vagy előtted van még a 8.2-es élmény és ez a 9.x-változat, akkor mekkora, illetve egyáltalán történt e előrelépés valamilyen szempontból ? Egy ilyen valós, tapasztalt összehasonlításra nagyon kíváncsi lennék, hogy tudná az ember, igenis érdemes e követni vagy maradjon a fix, működőképes alapnál ? Persze nem azt mondom, hogy ezt most te itt és most tényekkel alátámasztva fejtsd ki, csak igazából nem találtam még rá választ ebben a formábanÉs ismét egy kérdés ezúttal az üvegfóliával kapcsolatban. Most hogy megvetem, a boltban csak egy fajta volt az valamivel kisebb mint a kijelző egész mérete, így elég bután néz ki, viszont az eladó azt mondta, hogy ami létezik nagyobb az meg a szélén nem fekszik fel így az levegős és még rosszabb is mint ez a megoldás.
Ám de itt valahol a fórum mélyén találkoztam egy teljes változattal, viszont már nem tudom hogy ki hozta fel és mik a tapasztalatok vele, csak a linkje maradt meg amit ide be is teszek.
Szóval erről van valami tapasztalat, vélemény ? Megrendelném magamnak is, de csak ha a széle is feküdne, nem akarom, hogy lelógjon, illetve a levegőben legyen. akkor talán ez marad ami van.A link
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Ukrajnai háború
- Zenés mobilokkal készülhet a HMD
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tudományos Pandémia Klub
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- További aktív témák...