Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• petya2000

csendes tag

válasz csakb #20519 üzenetére

Értem, köszönöm neked is a válaszokat! :R
    Másfelől viszont adódott a kérdés, hogy ha visszaemlékszel, vagy előtted van még a 8.2-es élmény és ez a 9.x-változat, akkor mekkora, illetve egyáltalán történt e előrelépés valamilyen szempontból ? Egy ilyen valós, tapasztalt összehasonlításra nagyon kíváncsi lennék, hogy tudná az ember, igenis érdemes e követni vagy maradjon a fix, működőképes alapnál ? Persze nem azt mondom, hogy ezt most te itt és most tényekkel alátámasztva fejtsd ki, csak igazából nem találtam még rá választ ebben a formában :F

És ismét egy kérdés ezúttal az üvegfóliával kapcsolatban. Most hogy megvetem, a boltban csak egy fajta volt az valamivel kisebb mint a kijelző egész mérete, így elég bután néz ki, viszont az eladó azt mondta, hogy ami létezik nagyobb az meg a szélén nem fekszik fel így az levegős és még rosszabb is mint ez a megoldás.
    Ám de itt valahol a fórum mélyén találkoztam egy teljes változattal, viszont már nem tudom hogy ki hozta fel és mik a tapasztalatok vele, csak a linkje maradt meg amit ide be is teszek.
    Szóval erről van valami tapasztalat, vélemény ? Megrendelném magamnak is, de csak ha a széle is feküdne, nem akarom, hogy lelógjon, illetve a levegőben legyen. akkor talán ez marad ami van.

A link

Új hozzászólás Aktív témák