- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya2000
csendes tag
Értem, köszönöm neked is a válaszokat!
Másfelől viszont adódott a kérdés, hogy ha visszaemlékszel, vagy előtted van még a 8.2-es élmény és ez a 9.x-változat, akkor mekkora, illetve egyáltalán történt e előrelépés valamilyen szempontból ? Egy ilyen valós, tapasztalt összehasonlításra nagyon kíváncsi lennék, hogy tudná az ember, igenis érdemes e követni vagy maradjon a fix, működőképes alapnál ? Persze nem azt mondom, hogy ezt most te itt és most tényekkel alátámasztva fejtsd ki, csak igazából nem találtam még rá választ ebben a formábanÉs ismét egy kérdés ezúttal az üvegfóliával kapcsolatban. Most hogy megvetem, a boltban csak egy fajta volt az valamivel kisebb mint a kijelző egész mérete, így elég bután néz ki, viszont az eladó azt mondta, hogy ami létezik nagyobb az meg a szélén nem fekszik fel így az levegős és még rosszabb is mint ez a megoldás.
Ám de itt valahol a fórum mélyén találkoztam egy teljes változattal, viszont már nem tudom hogy ki hozta fel és mik a tapasztalatok vele, csak a linkje maradt meg amit ide be is teszek.
Szóval erről van valami tapasztalat, vélemény ? Megrendelném magamnak is, de csak ha a széle is feküdne, nem akarom, hogy lelógjon, illetve a levegőben legyen. akkor talán ez marad ami van.A link
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest