- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
enzahobi
aktív tag
Szeretném megosztani e-heti tanulságom, elsősorban recoveryvel rendelkező kollegáknak
.
Szóval, recoveriből amikor mentés készítesz, felkínálja a menthető partíciókat, alapértelmezetten a boot, data, system bepipálva. Na most lehetőség van további partíciókat is menteni mint cust, misc, oem ....stb. Ha olyan vagy mint én és szeretsz a biztonság kedvéért mindenről mentés készíteni, amiről csak lehet, akkor előfordulhat, hogyvmajd egyszer te is mentést fogsz készíteni az összes partícióról TWRPben. Eddig minden OK. De amikor majd visszaállítasz, még véletlenül se állítsd vissza a boot, data, system en kívüli, számodra ismeretlen eredménnyel járó partíciókat. Én sajnos megtettem, nem tudom hogy alapértelmezetten mindent bepipálva kínált visszarakni a recó, vagy csak én nyomogattam végig reflexből, de hogy a DATA partícióm behalt visszarakas után az bitzos! TWRP alatt NEM LEHETett HELYREHOZNI, minden formatra, vagy repair lehetőségre piros hibaüzenetet dobott, cant mount és hasonló okokra hivatkozva. Érdekes módon a teló be tudott bootolni, de koruptálódott adatokra hivatkozva nem engedett semmit se csinálni, csak factory resetet. Igen ám de a factory reset egyből recóba visz, ahol mint írtam nem lehetett a datát leformázni. A megoldás végül a MiFlasheres teljes rendszer-újratelepítés lett, imeim, mac címem szerencsére megmaradt. Remélem senki sem esik majd ezután ebbe a hibába, és TWRP restore-nál jó messziről kerüljük el az fstab (sztem ez okozta, érthető...
)oem, modem, misc, stb partíciókat. 
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Robotporszívók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
)oem, modem, misc, stb partíciókat.