- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktomcat
senior tag
válasz
emerzee #1876 üzenetére
XDA-n azt mondják erről a videóról hogy kamu és átírták a telefon verziót egy másik telefonon... Mindenesetre személy szerint abban a helyzetben vagyok hogy a 3S-emnek meghalt az érintője és még gariban csinálják addig vettem ezt, viszont így lehet viszem vissza amint kész
amúgy jó lenne a 4X is, de akkora különbséget nem érzek a két telefon között hogy fájjon a visszalépés a led nekem fontos mert nem minden értesítés/esemény miatt nyúlok rögtön a telefonhoz
Meg szerintem már lenne valami hack rá amivel fel lehetne "éleszteni" a színeket*szerk: bocs, nem láttam hogy ennyire aktuál
szerintem nem szőrszálhasogatás a led, én pont azért vettem a 3s-t hogy végre legyen ilyen funkció a telefonomon, viszont a 4Xnél nagy csönd van mindenhol a led színéről az adatlapokon
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest