- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rsay
csendes tag
válasz
trialboj #1702 üzenetére
szóval az android ugy van megírva, hogy a rendelkezésére álló memoriát minéljobban telirakja ergo használja. .. gyakorlatban neked ez azért jó mert... minél többminden van memóriában, annál kevesebbet kell várnod egy kattintás után.. . szoval örülj minél kevesebb a szabad memória annál jobban dolgozik a rendszered... az ilyen memória felszabadítós progikkal meg csak lassitod a telefonod plusz hamarabb is lemerül...
érted, nem érted, mindegy. ..
-
joci86
senior tag
válasz
trialboj #1702 üzenetére
Van egy felesleges ilyenem, ha valakit érdekel.
Nem árulom, nagyon jól érzi magát a fiókban, szóval nem hirdetés.
De hátha valakinek segítek vele. -
rsay
csendes tag
válasz
trialboj #1694 üzenetére
nekem csak 235 mb memóriát eszik az android... igaz 256 mb van csak a kütyüben. ... amugy azt nem szeretnéd hogy csak 2 mpixeles képeket csináljon? ?? mert az milyen jó hogy sok fér a kártyára?? ?..
bakker nem azért veszel nagyobb memóriával mobilt, hogy kihasználd??? az a jo ha teli van. .. akkor volt értelme megvenni a telót... mert kihasználod, nem?
-
trialboj
őstag
válasz
trialboj #1666 üzenetére
kiderült hogy Bécs nincs is olyan messze, ma át is vettem a postán. Úgy átcsúszott még azt sem kérdezték hogy mekkora az értéke, ritka de ilyenkor jó nem olyan fejlett országban élni
Kettő+1 gyors kérdésem lenne, első a kijelzőn sajnos nincs fólia, van kezelve valamivel, vagy sajnos hogy mire ideér 2-3 hét múlva az üvegfólia, már tele lesz mikro karcokkal?
Minden féle hasznos app fel van telepítve... ez fura, érdemes factory resetet tolni elsőnek, és onnan felépíteni megint mindent? Ha minden appot bezárok is csak 1,1gb helyem van, ez normális?
A kijelző erőssége nem tűnik valami combosnak, ma nem is sütött a nap, és így is elég nehezen lehetett olvasni, persze már fél éve nem használok okos telefont, lehet ez az alap, de ez másnál is így van?
Köszönet
-
alexw801
senior tag
válasz
trialboj #1294 üzenetére
Ne nyugtalankodj! Most éppen működik: [link]
Én a geekbuying-tól rendeltem 11-én, már leveleztünk, megígérték az optimális feliratozást, de még nem mozdult semmi a küldés felé.
A PP-val nincs gond.
A banggood éppen most tartott be, egy hét után lemondták a 2 db Bluboo Mini rendelést 2x45 dollár áron, már vissza is utalták a pénzt PP-n keresztül. -
-
vince
őstag
válasz
trialboj #1258 üzenetére
Ennyiért itthon is megveheted, az EU Stockhoz jó eséllyel a jövő héten érkezik, ígéret szerint ingyenes lesz a kiszállítás, én megvárnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Léghűtés topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest