-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 4A/Pro
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
time87
csendes tag
válasz
tachikoma #2205 üzenetére
Köszönöm szépen a részletes tapasztalatmegosztást. Valamiért idegenkedtem én is a kintről rendelt headsettől, de akkor kihagyom, ha te így jártál vele.
Nincs mese, valamikor be kell fektetni egy értelmesbe ezek szerint.
Minőségi zenét hallgatni meg tök jó, de itt megpróbálom a best price szintet belőni, az a 10 perc, amíg begyaloglok dolgozni, nem követeli meg a dolgot, vagy az se, amikor néha berángat a busz a városba be.
-
time87
csendes tag
válasz
tachikoma #2202 üzenetére
Gondoltam már rá, de tartok tőle kicsit. Nem túl nagy macera töltögetni folyamatosan? Tisztára a kétezeres években ragadtam. k750i foreva, kár, hogy alaplapos lettél másfél év után, te céda! :'(
Mondjuk 2 hetente forrasztgatni is macera, pláne ezzel a lengyelpiacos forrasztópisztollyal. Több esetben halántékon akartam forrasztani vele magam, akkora élmény a használata!
Meggúgliztam, találtam tök olcsó, agybadugós bluetooth headsetet is. Esetleg lapul legjobbvétel tipp ár/érték arányban valaki zakózsebében?
b0bcat: Van olyan!? Remélem, pénzdíjas!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest