Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkone
aktív tag
válasz
Silent77 #2603 üzenetére
Ez csak pár negatív tapasztalat.
Időben lehet azért nem tudnak szállítani, mert garázscég, vagy tényleg kínából rendelik.
A stílust aláírom. Leteszi a telefont szó nélkül?
Ha későn szállítanak nekem nem érdekel, max visszamondom.
De aki előre elutalja a pénzt az eléggé felelőtlen. 16000 mAh-s powerbanknál előreutalással kapok 270 ft kedvezményt és nem kell 990-et fizetnem. Hát nekem ennyit megér, hogy ne kelljen kuncsorogni a pénzemért, hogy visszautalják.
Ha eredetit powerbankot adnak és szerencsém van időben megkapni, akkor nem izgat milyen bunkó az ügyfélszolgálat. Ha irreálidan lassú, akkor lemondom.
De nagyon köszönöm, hogy belinkelted nekem. Így tudok változtatni én is a hozzáállásomon, ha késnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest