Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
saril
senior tag
válasz
dugynok #2100 üzenetére
egyszerűen nem értem mit írsz annyit értettem meg hogy abban egyetértettünk a bank lekapcsol ha feltöltötte a telefont de teljességgel mindegy hogy a telefon akkuja vagy a bank miatt szűnik meg a töltés 100%on ha pb-ről töltöd, itt az volt a lényeg hogy pb töltésnél 100%ot elérve megszünik PONT. na ebben egyetértünk de nem is ez volt a vitatéma kérlek szépen de te ezen lovagoltál
(ez meg megint külön érdekesség hogy nekem két eredeti xiaomi pb-m is van és ha 100%ot elérte lekapcsol nem húzom ki a bank kábelét de elkezdem meríteni a telefont mert használom a bank nem kapcsol vissza, de ez most mellékszál)sajnos nem én vagyok a nehéz eset és a korlátolt de leírom még egyszer egyszerűbben:
az évek során használt telefonjaim samsung s2; s3; s4 mini; és most note 4 mind úgy viselkedett/viselkedik hogy ha nem húzom ki a hálózati töltőt a telefonból akkor 100%on marad a hálózati töltő pedig tölti, mit nem értesz ezen?
de írtam is mindegy milyen töltésnek nevezzük csepp vagy nem csepp és az is mindegy hogy szerinted a lithium akku elektronikája vezérli a töltést legyen az olyan akár hogy ha merül akkor engedi csak tölteni és ha újra 100% akkor újra nem engedi (bár ezt kétlem) akkor is valamilyen töltési folyamat van, ez a lényeg
és a lithium akkumulátorokban 7-8 szempontot figyelő vagy lehet több védelmi elektronika van nem töltést szabályzó konkrétanlátom képben vagy újra
az megint más hogy maga a telefon elektronikája ami a tölétst szabályozza az támaszkodik az akku eletronikájára is DE olyan a világon nincs hogy a lithium akkukban töltést szabályzó elektronika van csak KÖZVETVE van benne védelmi elektronika ami a készülékkel együtt alkot egy egészet nem pedig különteszt: vedd ki a telefonod akkuját és kezd el tölteni egy egyenáramú táppal ami egy egyszerű táp! 4 max 4.2 voltal szerinted le fog kapcsolni a lithium akku elektronikája mikor feltöltte?
én úgy gondolom jobb esetben csak fel fog púposodni rosszabb esetben el is fog füstölni
de bizonyítsd be hogy nem így van és leborulok előtted!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest