- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fene_vad
senior tag
egy átalakító egyébként 1 dollár alatt bárhonnan rendelhető, ha mégis a régi Nokiádaal is használnád
-
fene_vad
senior tag
azt értem természetesen, hogy hogy néz ki a 2 fajta elrendezés, az nem világos, hogy mitől is lenne tartósabb az elfordított...
nekem a teló nadrágzsebben van, a dugó a tetején van, így a zsinór mindenféle elhajlás nélkül nyílegyenesen megy fel a fülem felé.
Ha 90-al meg lenne hajlítva, akkor állandóan feszülne.S-eye: ne értsd félre. Ez a füles sem törik jobban, mint bármelyik másik ebben a kategóriában.
Nem tartom kizártnak azt sem, hogy a neten reportolt esetek egy része gyenge minőségű hamisítványok töréséről szól.
A sajátomat másfél éve használom, egyáltalán nem kímélem, és semmi baja.
(Xears-t hármat is elfogyasztottam ennyi idő alatt) -
fene_vad
senior tag
válasz
szentkuti11 #40 üzenetére
nah nem is tudtam, hogy az Edigital is forgalmazza, jó hír, pláne 8k-ért.
Így már hosszabb morfondírozás után rendelném KínábólDe egyébként igazad van, van, akinek fontos a biztos gari, én jobban szeretek kockáztatni, meg várni a postást
A paypal visszafizetésnek utánanéztem - sajnos csak refund esetén működik. Vagyis, ha nem refundról van szó, hanem pl javításról, akkor nem állják a postaköltséget.
-
fene_vad
senior tag
válasz
szentkuti11 #26 üzenetére
Ha paypallal fizetek, akkor a paypal állja a visszapostázás költségét garanciális ügyintézés esetén.
Az árak a mostani árfolyamok mellett
ibuygou.com: 5300 HUF, ha nem a paypal-ra bízod a váltást
vs.
xiaomishop.hu: 9300 HUF, legolcsóbb átvétellelIgen nekem megéri
(Főleg úgy, ha egyből kettőt rendelek.)
-
fene_vad
senior tag
aki nem itthonról venné (durván túlárazva) a Pistont, jól gondolja meg, hogy honnan rendel, előszeretettel hamisítják.
ibuygou.com pl eredetit árul, jóval olcsóbban, mint itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest