- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Degeczi
nagyúr
válasz
werszomjas #364 üzenetére
Mondjuk ritka szerencsétlen a linkelt anyag, pl. a benne írtakkal szemben csiptető vagy a betűkkel jelzett szilikongumi méretek hiánya nem okvetlenül jelent hamisat csak egyel korábbi változatot, a "hivatalos angol nyelvű bemutató képek" alatt pedig olyat mutat, amit korábban hamisnak jelölt meg a kis átmérőjű nyak miatt... (gondolom végképp régebbi típus képe lehet)
-
krisztyann
tag
válasz
werszomjas #261 üzenetére
Én is ezzel rendeltem.
(#260) joergie Your order was shipped. Nekem ennyit ír.
-
krisztyann
tag
válasz
werszomjas #209 üzenetére
Neked mikor adták fel?Én 23.án rendeltem, 26.án adták fel, de még semmi.A csomagkövetésnél 28.a a legutolsó esemény.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #211 üzenetére
Meglepő, akkor az új gen tényleg nem az. Én még 2013 végén rendeltem tőlük, az csokis volt.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
werszomjas #209 üzenetére
Barnát rendeltél? Csokis-e?
-
zaskar
senior tag
válasz
werszomjas #155 üzenetére
Nekem jan.04.-én adta fel az ibuygou SG Post-al, és ma érkezett meg (igaz, hogy én csak az olcsó Brief version- t rendeltem, ami hangra közel olyan jó, mint a nagytestvér, inkább az anyaghasználaton spóroltak, 2700 Ft volt. Ritkán használok fülest, ezért nem a drágábbat vettem.)
-
helixP
nagyúr
válasz
werszomjas #155 üzenetére
Ugyan így vagyok, ne aggódj, pár nap és felpakolják a hájóra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest