- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Apple Watch
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zirowe
nagyúr
2 hete megjött nekem is a 2.1es eredeti piston, csodálatosan szól, a mély is nagyon jó benne.
Annyira jó a hangzása, hogy a boomsoundot az m8on ki is kellett kapcsolnom, mert csak rontott rajta.Ma meg megjött egy 4$-os kamu, amit direkt rendeltem, kíváncsi voltam milyen.
Ennek már a "beígért" csokiillata volt, de az egész egy rakás hulladék.
Minden műanyag alkatrész (még a tartó is!!) gagyi, nincs oldal megjelölés, a hangzás meg ritka pocsék.
Bár a boomsound egy minimálisat képes rajta javítani. -
Zirowe
nagyúr
válasz
szentkuti11 #62 üzenetére
M7esen próbáltam az egy gombos htc headsetet külső programmal beállítani az 1-2-3 nyomásra, ami nehézkesen, de működött, bár nem vmi hatékonyan, de cserébe legalább mindig belerondított a híváslistámba.
Mondjuk szerintem fontosabb a hangerő gomboknál a dedikált léptetőgomb, hiszen a hangerőt kikapcsolt képernyőnél is tudod változtatni a telefon gombjaival zseben keresztül, míg a headset gombjainak átprogramozása nem mindig járható út.
Sajnos egyre ritkábbak az ilyen headsetek. :S
-
Zirowe
nagyúr
A képekről nem látszik annyira jól, de a hangerő gombok azok tényleges gombok vagy csak egy analóg csúszka?
Mondjuk egy előre/hátra léptető gomb párosnak több értelme lett volna, így számomra annyira nem vonzó a cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ALIENWARE Area-51 R5
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest