- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Van nálam egy iphone, és sokkal szebben meghajtja mint a sony xperia V-m előtte. Könny szökött a szemembe, pedig a sony se rossz...
Valaki próbálta már ezt a Original Xiaomi Hybrid Dual Drivers fülest? jobb szebb okosabb?
-
joergie
őstag
Emberek! Tartózkodjunk a piston 3 kitárgyalásától, mint ahogy a topik címe is jelzi, a topik témája a piston2(és a silver bullet)
-
joergie
őstag
Kérdés. Akkor most honnan tudom hogy az enyém 2.0 vagy 2.1? ezüst színű, tehát alamónium
-
joergie
őstag
Megjött. Hát. A lukacska egyiken felül van, másikon oldalt. Ez most nekem jó vagy rossz? ezüst színű a cumó fehér kábellel. Azt hiszem egész nap zenét fogok hallgatni
Kb 1 éve nincs rendes fülesem.
-
joergie
őstag
Én még időben rendeltem, 14én(szombaton!) váltott "on the way"-re, ettől függetlenül lehet hogy Kínában maradt a postánál, gondolom azok se viszik túlzásba a melót a kínai újév alatt.
-
joergie
őstag
válasz
r3dsnake #249 üzenetére
A werszomjas által küldött linken most $15.99 (2 órája még 18.99 volt)
Ibuygou-n akkor hol találom az ezüstöt, ha azt mondod az a legfrissebb verzió?
Mégse ebayen veszem meg, de egy ilyen mindenképp jól jönne. -
joergie
őstag
válasz
Dominó85 #226 üzenetére
Igen, én is remélem. Hogy meglegyen a 20 font, veszek mellé ilyen jack dugós jelerősítőt pajtásomnak, amikor itt van nagyszüleinél, nem tudja használni ipadon a mobilnetjét mert nincs térereje, csak néha jön össze.
Bodz kollegának köszönöm a tippet! holnap meg is veszem szerintem.
-
joergie
őstag
Tudna valaki segíteni, hogyan találok ilyen fülest ebayen biztosan eredetit? Kaptam 10font ajándékot ebaytől, amit minimum 20font értékű vásárlás esetén felhasználhatok(+posta), és egy ilyen fülesre gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest