- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
válasz
fene_vad #407 üzenetére
Így van, egyáltalán nem törik jobban mint más fülesek
Ha vigyázol rá, ugyanannyira lesz tartós, mint bármelyik másik. Én csak annyit mondtam, hogy az egyenes csati előnytelenebb.
Lehet csak én érzem így, de nadrágzsebben az egyenes csatlakozó leüléskor pont a combod tövéhez kerül, és erősen nyomódik, hiszen kb merőleges a törzsed a combodra. Próbáltam pl. kabát belső zsebében, itt jobb a helyzet, de nyáron nehéz más helyet találni a telefonnak, mint a nadrágzseb...
A 90 fokban elfordított csatlakozó nem egyenesen a törzsed felé lóg ki a zsebedből, hanem elfordulva a telefon feletti 'holttérbe' lóg, így nem nehezedik rá nyomás.
Ráadásul ez az egyenes csati olyan hosszú, séta közben is érzem ahogy a töve bele-belenyomódik a lágyékomba. Olyan oldalzsebes nardágot kell majd venni
-
balazs1022
őstag
Az nem lehet h a tesztben szereplő fülhallgató hamis?
Csak mert a linkek alapján eléggé "FAKE"-nek tűnik.(nem olyan fényes, vastag az "MI" jel a dobozon, akkor így az teszt eredménye sem valós)
Az OPPO headsetéről mi a vélemény? (csak mert sztem hasonló lehet a OnePlus One-éhoz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest