- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VOLTCRAFT(1)
tag
A DEX-mód egy kalap szar még mindig. A kivetített kép nem a televizió képarányában jelenik meg ami valljuk meg egy igazi nyomorúság egy ilyen nagy nevű cégtől. Ha ezt tudom inkább vettem volna drágábban egy samut hiszen nálam ez majd' hogy nem elsődleges szempont. Megreklamáltam ,de semmit nem tudnak kezdeni vele.Azt mondták hogy ez a tablet képaránya miatt van amit nem tud kezelni.Na erre kaptam fel a vizet igazán hiszen ezt a leggagyibb gyártó is megtudta már oldani. Szánalom kategória! Az meg mégszánalmasabb hogy a második frissítésre sem oldották még meg!
-
VOLTCRAFT(1)
tag
válasz
#42308056 #14 üzenetére
A kettő nem ugyan az! Az index egy kötelező és hasznos része az autónak a jack dugós fülhallgató pedig kiváltható a bluetooth-os kivitelűvel. Csak szólok a bluetooh kivitel nagyobb szabadságot ad mind a tablet mind a telefon esetében .Azért őszintén mire gasználod a fülest, vagy zenét ,vagy filmet nézni. Ha zenét hallgatsz abban megegyezhetünk hogy nem fér a zsebedbe a tablet így a lakásban bárhol zavartalanul közlekedhetünk anélkül hogy egy majd félkilós tabletet kellene hucolnunk . Kár ennyit ezen vinnyogni,hiszen aki egy százezren felüli tabletet vesz az nem hiszem hogy nem bír ki még kb.15.000 ft-ot egy használható bluetoot-os fülhallgatóra vagy fejhallgatóra.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Frissíteni csak akkor szoktam ha mások véleményeit elolvastam. Általános tapasztalatom,hogy a legjobban azzal a verzióval a legstabilabb amivel megvettem az eszközt.A frissítések legnagyobb része ,vagy az akkuidőt csökkenti (szerintem készakarva),vagy a sebességgel lesznek gondok.Előfordul hogy hasznos funkciók kikerülnek a kínálatból,de olyan is hogy a beállítások kerülnek eldugott helyekre.Emiatt nemegyszer hanyagoltam a frissítést.Ergo nem mindig van értelme a frissítésnek.
-
VOLTCRAFT(1)
tag
Kivetítéskor amikor kilövöm a képet televizióra a tv képernyőjét nem tölti ki teljesen ! Két oldalon marad egy keskeny fekete sáv.Csak nálam van ez,vagy beállítással lehet ezen segíteni?Nagyon zavaró hogy film nézéskor kisebb a kép !
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest