- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goboon van 20 off kupon 90 euró fölött, aki tollat akar venni siessen. 8 db.
-
Goboon most van 40 eurós kupon a Pad 5-re, meg alapból is csökkentettek árat. A 6/128-ashoz még hozzá kell dobni valami hasznos kacatot, mondjuk egy fóliát, mert 369 Euró felett érvényes.
-
A Goboo időnként szokott még egy kör akciót tolni egyes termékeire az elővásárlást követően, de szerintem a Mi Pad 5 olyan népszerű volt, hogy ebben az esetben nem történik meg. Felvásárolták a készletet.
Október 3-án a Samsung Tab S6 Lite-ot lehet kedvezményesen megvenni a samsung.com-on. Az is egy opció lehet. 87k Ft környékére jön ki az ár, jár hozzá S Pen, nyilván specifikációkban gyengébb. De kevésbé játékközpontú felhasználásra teljesen oké.
-
Megint rendelhető a fehér verzió.
Amúgy én agyaltam, hogy a Realme vagy Xiaomi Padra essen a választásom. Az én felhasználásomra a szerényebb képességű tablet is elég lett volna. Tesztek alapján az árkategóriájában az is kiváló eszköz lett. Böngészés, közösségi média, YT szerű felhasználásra teljesen elegendő.
De a kedvezményes bevezető akcióval simán a Xiaomi nyert, ezt a felárat mindenképpen megéri hosszabb távon.
Kíváncsian várom, az első droidos tabom lesz, iPaddal tettem próbát korábban, az nagyon nem jött be...Valaki nem tudja esetleg, hogy kijelzővédő fóliát kapott gyárilag?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Napelem
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- 5db Panasonic Toughbook H2- Ütésálló tablet- Bekapcsol, de hiányos (nagyobb tétel készleten)
- iPad 8 32GB gen wifi+ cellular hibátlan
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+cellular ÚJ 1 év Apple jótállás
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest