- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfy33
senior tag
Megjött ma. Azonnal felismeri, semmi beállítás nem kell. Ami meglepett, hogy könnyű az egész tok. Nagyon jól zár a mágnes eddig. A toll viszont szabadon van a tetején ha ezt használom, így én a másik tokkal fogom felváltva hordani...nem a legjobb, de ez van.
A billentyű kiosztás rendben van, kicsit szűkös, de még nem zavaró.
Magyarítást nem tudom, azért az nem ártana pár céges levélben azért csak kéne az ékezet, még nem találtam beállítást rá, de kén lenni valaminek. -
zacci
aktív tag
Ha onmagahoz kepest nezed, talan nem rossz vetel. Ha a Xiaomi pad-hoz hasonlitod, akko nem tul jo vetel. Az sd730g cpu az sd860-hoz kepest harmat gyenge. A toltes lassabb. A billentyuzete viszont jobbnak tunik, bar en nem csipem az ilyen tapipad megoldast, ahol nincs kulon eger gomb. A 3.2-es type-c ketsegtelenup elony a Xiaomihoz kepest. En a Lenovo Xiaoxin tab pro-t neztem es erosen gondolkoztam h az legyen a befuto, de vegul jol dontottem.
Ugyanis az OLED panelrol azt irtak h nem tul jo a kepe a pixelelrendezes miatt. A toltese szinten atom lassu a pro-hoz kepest. A masik es donto erv a OS volt. Sokan szidjak a lenovo rendszeret mert atom bugos. Random rendszer omlasok stb. Es sajnos a lenovo supportja hiresen fosh. Semilyen frissitest nem talaltam hozza, csak idegesen obegato usereket. Volt mar olyan tabom (HP), aminek hasonloan xar volt a supportja, bar maga a gep onmagaban parades volt akkoriban. Lenovonal nincs normalis community. A xiaomi eseteben elerhetok a romok, van normalisnak nevezheto support es mogotte van egy egeszen komoly community. En nem akartam xopni azzal h megveszek dragan egy eszkozt es a gyarto konkretan xarik a supportra. Nem akartam varni a csodat, ezert inkabb alapbol megvettem a csodat a pro kepeben
A type c 3.2-ot kicsit sajnalom meg az sd kartya hianyat, de elobbi tokeletesen helyettesitheto a cast-al. Kiprobaltam es teljesen jol lehet cast-on keresztul jatszani is. A lenovo ugyan tudja a wifi6-ot, de a teljesitmenye emlekeim szerint messze elmarad a xiaomi pro-tol. Bar valszeg ua. a wifi benne,de lehet bugos a drivere, passz.
A tarhelyre meg figyelek es ennyike.
Szoval ha nem letezne a Xiaomi pad pro, akkor sem biztos, h megkockaztatnam a Lenovot a fentiek fenyeben, pedig arbaj egeszen korrekt!A wildvine problemaval a Xiaomi konkretan tokon lotte magat, de szerintem van ra esely, h javitjak. Nalam L1-et ir a DRM info, de nem tudom tesztelni, mert nincs Netflix elofizetesem es csak e miatt meg nem is fogok elofizetni :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest