- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
unskillful
aktív tag
válasz
PeteePeti #1847 üzenetére
Én ilyet rendeltem, és tökéletes.
BlitzWolf QC3.0 USB Charger EU Mobile Phone Charger Adapter Wall Travel Charger With USB Cable For Xiaomi For Samsung For iPhone
http://s.aliexpress.com/uIBR7f6b?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)+ rendeltem 5 különböző féle tempered glass-t, hátha valamelyik jó lesz. Amint megjönnek, beszámolok róluk.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
PeteePeti #1789 üzenetére
Erdemes lehet szemelyes atvetelt kerni, ha ennyire tartozkodsz a rom cseretol, viszont akkor fel kell utaznod a fovarosba.
Viszont a vasarlast akkor ehhez tudod kotni.
Vagy van a maaik megoldas, a netes vasarlas, amitol ugye el lehet allni mindenfele magyarazkodas nelkul, csak akkor a penzt 30 napon belul kell/lehet nekik visszautalni.(#1793) Quqesz!
Sajna nem 100-ig mukodik jol.
A fokusszal van gond, ami meg orvosolhato is, de a vaku hasznalatot nem "dijjazza" befagy a fotozasi muvelet. Egy biztos, heti 2,3 frissites is van, remelhetoleg teljes mertekig megoldjak. Vagy ami meg orvendetesebb lenne, ha a gyari kamera alkalmazason csiszolnanak.#1797) Ance!
Sajna ezt nem tudom.MAS!
Kovezzetek meg, de ma nagyon komoly konkurenset lattam a mi mix2-nek.
hTc u11 plus. Brutalisan jol mukodik, nagyon smooth, szep a telefon is, hatulja hasonlit is a mienkre, es a kamera... szoval tenyleg el vagyon gondolkodva... -
Kornel
veterán
válasz
PeteePeti #1689 üzenetére
Super amoled kijelző PWM, nekem nem bírta a szemem.
Mostani Samsung flagshipekben jobb kijelző van, biztosan magasabb PWM frekvenciával.
Emellett fizikailag nagyobb, kevésbé áll kézre, kisebb a hangerő, gyengébb a rezgő motor, és személy szerint a MIUI is hiányzott.
Egyedül a kamerában jobb. -
Drenadar
veterán
válasz
PeteePeti #1682 üzenetére
Sajnálom, ha támadásnak vetted... semmi olyat nem írtam le. Te leírtad mi az amit elvársz, ennek megfelelően válaszoltam.
Nézd. Ez egy kínai telefon, a MIX 2-őt nem magyar kézbe szánták. (Nem, az, hogy állítólag mindenhol működik a 4G még nem ezt jelenti, elég sok kínai repked a világon).
Előbb utóbb felmerül az igény a romolásra...
Teljesen mindegy hogy ki milyen beállítottságú, nincs azzal baj, ha valaki nem akar foglalkozni a "mókolással" ahogy te írtad, szerintem csak szoftver telepítés, de ettől függetlenül olyannak én nem ajánlanám.
Indokom:
Kinézhetsz egy webshopot ahol azt mondják(inkább írják), hogy Global rommal jön a telefon, nem lehetsz benne biztos, hogy hivatalost kapsz, vagy buheráltat (értsd : mindenféle nemjófej kód is van a romban).
(plusz számomra pl a global romban túl sok a kínai felirat még mindig....)Egyetlenegy Xiaomi telefonnal találkoztam eddig ami dobozból kivéve "tökéletes" volt, az A1. (pure android ONE)
Te döntöd el mit csinálsz, mi lehetőségeinkhez mérten segíteni fogunk, ha tanácsaimmal ellentétben mégis Mix 2-t fogsz venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hobby rádiós topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged