- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #1667 üzenetére
Ha képeknek kell akkor flicker privát mappába szinkronizálás megteszi
1TB ingyen tárhely és nem korlátozza a képek méretét. Minden másra ott a többi felhős szolgáltató. Én Itthoni felhőt használok 4TB hely és mindig elérhető
Persze innen is mentem más felhőbe a fontosabbakat pl. a már említettbe és a box-ba is, mert oda a Sony adott még 4-5 éve 50GB-ot email címenként az egy darabig elég lesz biztonsági mentésnek.
-
válasz
HUTCHDB #1663 üzenetére
PC, de kapod telefonra is + a onedrive premiumot is.
Office 365 egyszemélyes verzió 1 évre : 20999 Ft.
-1 személy pc + tablet + mobil
-1Tb premium onedrive
-60perc/hó skype
-outlook 50Gb tárhellyelDrágább, mint a google, de ha a többit is használnád szerintem megéri. Plusz több is a tárhely.
-
-
válasz
HUTCHDB #1659 üzenetére
Onedrive-nál se. Szépen gyűltek a Gb-ok nálam innen onnan, használtam is, aztán egyszer csak jött a mail, hogy kellene törölgetni(mondjuk ők legalább előre szóltak), mert visszaveszik és nem fogok elférni.
Vettem egy egyszemélyes Office 365 csomagot, amellé meg jár 1Tb. Problem solved :D -
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #1632 üzenetére
Bootloader nyitás nélkül Xiaomi.eu ROM-ot sehogy nem lehet telepíteni, mivel az ezt megelőző lépésnél, a TWRP recovery flash-elésnél már megbukik a dolog, ami Xiaomi.eu esetén kötelező.
Viszont Global stabilról Global fejlesztőire és China stabilról China fejlesztőire lehet frissíteni BL nyitás nélkül Updater app*-ból betallózva a hivatalos recovery (.zip) változatú ROM-ot. Ez a frissítés gyári beállítások visszaállításával jár!*Updater app: Settings > About phone > System update
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1642 üzenetére
Már az első nap bekapcsoltam, de soha nem volt vele gond. Csütörtökön újra telepítettem a XiaomiEU dev. romot, mert előzőleg tényleg annyira össze-vissza állítgattam mindent, hogy már nem működött rendesen. Amikor újra települt csak ezt kapcsoltam be, meg ahogy most keresgéltem azt hiszem előzőleg ez "non interactive mode" nem volt bekapcsolva. Most kikapcsoltam és várok mi lesz. Ezen kívül minden a gyári beállításon van. Egész nap nincs vele gond, ezért gondolom, hogy ez a "non interactive mode" felelős az egészért.
Ezt csinálja: "Don't light up screen for notifications, turn off LED light, finderpint sensor, and touch controls to save battery when MIUI detects yuo aren't using your device."Ui: Ja és reggel nem kikapcsolva volt, hanem csak meg kellett adnom a pin kódot a T.com csatlakozáshoz.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1511 üzenetére
Köszönöm. Hát én még gyakorolhatok egy kicsit, hogy olyan képeket készítsek min Te. Nekem nagyon elmossa a hátteret, igaz jóval sötétebb, kevéssé kivilágított helyeken próbáltam.
Más! A bluetooth problémám megoldódott.
Nem tudom mitől, mert ki-bekapcsoltam sok mindent, adtam különböző engedélyeket, aztán egyszer csak magától kapcsolódott. Mitől az nem derült ki, én meg nem keresem.
-
kigyi_23
addikt
válasz
HUTCHDB #1457 üzenetére
Volt MIUI mentés app? LOL én a beállítások rendszer menüben a mentés és visszaállítást szoktam néha használni, na meg perszea twrp-ből is mentek néha. (Egyik csak működik, ha baj van).
Amúgy nálam Nillkin tok van a telefonon egészen korrekt a gyárit azért vettem le, mert kicsit megrepedt pár mm-en és nem kartam tönkretenni.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1447 üzenetére
Ez roppant érdekes. A feltelepítés után szépen felismerte a telefont. Kiléptem és most megint próbáltam és már nem ismeri fel a telefont. Most kisérletezem.
Az első alkalommal valamiket telepített a Win10. Most letöröltem megint és a Defender valamiért nyavalyog. Na ezt akarom kideríteni. -
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1444 üzenetére
Ha azt akarod beállítani amit linkeltem, akkor nem fog sikerülni. A fórumon is sokan panaszkodnak, és a válasz, hogy nem fog működni mert a Xiaomi meg más sem foglalkozik a globális változattal csak a kínaival. Állítólag a régebbi változatok még lehet, hogy működnek. Amit nekem linkeltél az ment, akkor tedd azt vissza. Az újak közül egyik sem ismeri fel az usb-bén csatlakoztatott telefonokat.
Gyorsan feltettem az angolt amit linkeltél és az felismeri a telefont.
-
válasz
HUTCHDB #1423 üzenetére
Rendeltem ilyet is kíváncsiságból a hátlap miatt.
Bloggiold: ezek nem teljes felületen ragadnak ugye?
-
Drenadar
veterán
válasz
HUTCHDB #1419 üzenetére
én igyekszem vigyázni rá, mindig nézem hogy teszem zsebbre... eddig még nincs rajta mikrokarc se...
nekem nagyon nem jönnek be ezek a lekerekítős kijelzők... köszi samsung hogy behoztad ezt a f......-ot!!
(abszolút felesleges, egy sík kijelzőre sokkal könnyebb lenne jó üveget tenni) -
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1406 üzenetére
Tessék [itt] található. Ott van hogy mitől lesz magyar. Nálam a Defender mindig letíltja, úgy hogy be kell tenni a kivételek közé. A letöltött dll fájlt is.
Scooter74 pedig nekem ott van, megint megnéztem.
Mit kell telepíteni a pc-re, hogy lássa a telefont a Pc Suite program. Nekem nem látja.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1402 üzenetére
Köszönöm, de már találtam a Miui.hu-n magyart, és 2017-est.
Végre be tudtam állítani a névjegyzéket.Akkor így kell más alkalmazásokban is a beállításokba jutni, ha nincs külön jelölve?
Scooter74 nem tudom , de ha nyitó képenyőn két ujjas modszerrel belépsz akkor a beállításokban ott van.
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1398 üzenetére
Letöltöttem és telepítettem a Mi pc suite programot, de az egész kínai lett. Sehol nem láttam nyelv választást. Mit kell beállítani, hogy mondjuk angol legyen, vagy magyar?
A névjegyzékben hol keressem a beállításokat? A gmail-ból szedi le a telefonkönyvet. Ott már megfordítottam a megjelenést, de minden maradt a régiben. Elég macerás így használni, pl: van 9 Kovács nevű különböző keresztnevekkel. 483 névjegy között nem egy egyszerű feladat kikeresgélni akit hívni szeretnék.
Barthezz2 nálan EU stabil van és azon is állítható.
-
Karavik
veterán
válasz
HUTCHDB #1385 üzenetére
Ezen meglepődtem, mivel már nagyon vártam a VoLTE-t és eddig nem volt elérhető egyik mobilszolgáltatónál sem. Egyből hívtam is Telecom-ot, utána érdeklődtem és mondták, hogy mindössze 3 hónapja elérhető csak a VoLTE szolgáltatás. Alapból nincs aktiválva egyik díjcsomaghoz sem, előfizető kérésére bekapcsolják így én természetesen egyből éltem a lehetőséggel. Királyság! Ezt is megéltük...
Köszi az infót! -
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1374 üzenetére
Feltettem a régire, és csináltam mentést. Van olyan opció a beállításokban hogy küldés. Azt hittem avval kell átküldeni, de így használom a gmailt.
Végig csináltam amit írtál a gyorskártya bekapcsolásáról, beis volt kapcsolva még sem jelenik meg. Kell ezt még valahol bekapcsolni? -
bloggiold
tag
válasz
HUTCHDB #1286 üzenetére
A bejáratot módon pontosan mit értesz? Ez alapján csináltam a Mi 5X és kedd majd a Mi Mix2 is.
(3. Újraindulás után kapcsold ki a telót és indítsd el fastboot módban ismét.
4. PC-n nyisd meg C:\adb mappát > adb mappán belül SHIFT+Jobb klikk és válaszd "parancsablak nyitása itt" lehetőséget > TWRP telepítéséhez a parancsablakba másold be a következő adb parancsot és üss ENTER-t:
fastboot flash recovery twrp.img
5. TWRP recovery módban történő újraindításához a parancsablakba másold be a következő adb parancsot és üss ENTER-t:
fastboot boot twrp.img
6. Válaszd "Keep Read Only" > Wipe > Format Data > írd be: yes
Format data végezetével: Reboot > Recovery) -
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1281 üzenetére
Nem értem, hogy ezzel "Utolag nem akarok okoskodni, igy ami elmult, azt hagyjuk." mire gondolsz. Szerintem azon kívül, hogy egyszerűen akartam megoldani a rom cserét és a TWRP telepítését semmit nem csináltam a telefonnal. A XiaomiTool programot a neten az összes nagy androiddal foglalkozó oldal ajánlotta, kezdve XDA Developers oldaltól a Miui Magyarország.hu és még a Miui Fórumon is ajánlották. Megnéztem több tucat videót, elolvastam mégtöbb leírást és mindenhol csak jókat mutattak, írtak a programról. Szerinted ezek után miért nem bízhattam meg benne?
Utólag már én is megbántam, hogy az egyszerübbnek tűnő megoldást választottam és nem azt ami bonyolultabb, de eddig mindenkinek működött. Órák óta csak a netet bújom, mert nem igaz, hogy erre nincs megoldás. Addig nem nyugszom amíg meg nem oldom. Persze már több helyen kértem segítséget, pl: már az aprón is.
A telefont látja a Pc, ezen a módon: Qualkom HS-USB QDLoader 9008(com5). -
válasz
HUTCHDB #1219 üzenetére
Megtennéd nekem majd ha van időd, hogy csinálsz egy képet sötétben, 32sec záridővel, ISO100-on? Mindegy mi a téma.
Korábban betett képeim esetén is a hosszú záridős képeknél voltak "pöttyök" a fotón, most csináltam kint egy fél órája, ezen is jelen vannak. Nem tudom mi lehet. Csak hosszú záridőnél van jelen.Egyébként manual módban, ISO100, 32sec, végtelen fókusz: [link]
Durva, hogy már fél perc alatt is "elmászik" az ég
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #1221 üzenetére
Ez így van. A hozzáértő még jobb képeket tud lőni
iPhone-t próbáltam, céges telefonok között van 6-os 7-es is, de egyik sem jobb a mostani telómnál. WP-s közül csak Lumia 950 képességét ismerem, céges telóm volt, de az is a hagyjuk kategória. Mondjuk az egész wp-től rosszul voltam. Hálistennek az összeset kikukáztuk, így maradt az iOS és Android. De a lényeg, hogy most így már a Mi Mix 2 elérte számomra az elfogadható státuszt kamera terén. A többi "képessége" meg kifejezetten tetszik. Ha minden igaz, akkor 1 héten belül meg is érkezik már
-
Shyciii
veterán
válasz
HUTCHDB #1219 üzenetére
Nem rosszak, de én ezek alapján nem tartom az élvonalban a kamera képességét. Sajnos ennél még a régi Nexus 5X is jobbakat lőtt. Még kb 1 hétig használom a mostani Huawei P9-emet, de ennél sokkal élesebb, nagyobb dinamikájú képeket lő. A tábla szövege már erősen életlen, de a vonalélesség mindkét képen közepes. Mintha egy fátyolon keresztül nézné az ember. Remélem ezen még tudnak javítani, mert az első rommal sokkal rosszabb volt a helyzet, sokat fejlődött a képminőség a példák alapján
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
HUTCHDB #1218 üzenetére
1 sz. kép. Bal felső részen lévő csatornáról írtam.
Mindkettő csak úgy csuklóból.
Szerintem ott van az élvonalban a kamera mépessége, legalábbis nekem tetszik!Természetesen le kell tölteni a képeket az eredeti méretben történő megtekintéséhez!
-
niklebi
senior tag
válasz
HUTCHDB #1209 üzenetére
A probléma az hogy nincs a telefonról (About Phone) a beállításokba, vagy ott még be kell valamit kapcsolni?
Már recovery reseteltem, de most sem látszik. Az App lock az utólsó a sorban. Az alatt kellene hogy legyen at About phone. De ott nincs. Most felajánlotta a frissítést, persze kínai . -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1161 üzenetére
Nem cáfoltam
Kérdéseket tettem fel,hogy esetleg nem lehet,hogy belefutottál egy hibás példányba.
De visszapottyanok akkor a semmibe 10 év szervizes tapasztalattal a hátam mögött.
Nem azt írtam,hogy amit leírtál hülyeség.
Futottam bele minden készülékből hibás,vagy hibásnak vélt példányba.
Legtöbbször felhasználói szokás,vagy egyéb hardveres/szoftveres ütközés okozza az általad leírt problémákat.
PL nekem a huawei mate 10-en 4g-re állítva nem jött be a bejövő hívás,azonnal hangpostára kapcsolt.
Másik szolgáltató sim kártyájával ezt nem tette.
Kártyát cseréltettem,pedig 5 hónapja volt az előző kártyacserém,ami megoldotta ezt a problémát.
Segíteni szerettem volna,de ahogy gondolod,ha te ezt támadásnak veszed -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1152 üzenetére
Én nem írtam semmi rosszat az új telefonodról.
Egyszerűen rákérdeztem,hogy nem e hibás példányt fogtál ki,mert én teszteltem az aksi időt nem egyszer és nem picit,hanem dupláját mértem,mint ahogy sokan mások is,ezért furi.
A xiaomit én is szeretem,ettől még biztos jó telefon,csak mások a tapasztalataim,ezért kérdeztem,hogy nem lehet e más a háttérben.
Még az is lehet,hogy neked nem jött be,mert hiszen nem jöhet be mindenkinek ugyanaz. -
zoleeno1
veterán
válasz
HUTCHDB #1152 üzenetére
Bocs, de sok minden egyszeruen felrevezetes az irasodban azok szamara, akik elgondolkoznak a 10pro-n.
Az lehet, hogy te kifogtal egy hibas darabot, mert mar amikor megvetted nem stimmelt vele valami... DE!
Kamera: erre nem irok semmit, kepek alapjan mindenki dontse el maga, fotos topikban van sok.
Rendszer sebesseg: megbocsass, de az, hogy akad, meg docog netto hulyeseg... Csak csúcskategorias teloim voltak, van összehasonlítási alapom, olyan sima es rezzenes mentes, mint a vaj.
Fingerprint: Szinte sosem teved. Nem nekem kell hinni, nem is neked, el kell olvasni az osszes tesztet, velemenyt, az egyik legjobb a piacon, mindenhol csak dicserik.
Uzemido: Ez is mindenhol le van irva, hogy az egyik, ha nem a legjobb az idei csucsok kozul. Rajtad kivul mindenkinel 7-9 ora a SOT, hasznalattol fuggoen.
Szoval nem kardoskodni akarok, csak egy esetlegesen kifogott hibas példány alapjan nem kell lehuzni ezt a telot, mert rajtad kivul szinte mindenki szerint nagyon el van találva.
Nem, nincs osszehasonlitasi alapom a mix2-vel, nalam az szoba sem jöhetett, csakis azokat cafolom, amik osszevetes nelkul is egyertelmuek.
Reszemrol a tema itt le is van zarva, csak szúrta a szemem, hogy ezek az allitasok egyszeruen nem igazak, legalabbis rajtad kivul senkinel nem igy van. Peace -
csatoth79
tag
válasz
HUTCHDB #1135 üzenetére
Nem lehet hogy te belefutottál egy hibás példányba?
Ilyen üzemidőt egy telefonnál sem mértem
Samsung s8 -ról váltottam Huawei-re de mind fotó mind aksi,mind folyamatos akadásmentes használat jobb a huawei-nél.
Videók minősége marad el,de azt még most faragják egyre jobbra.
S8 nem egyszer fagyott le úgy hogy 1-2 percig sem működött fél év alatt 3x volt szervízben.
Ez mióta megvan nem fagyott le egyszer sem pedig azóta még ki sem kapcsoltam.
Leteszteltem 11 óra videó lejátszás után merült le,szóval azt sem értem.
Egy rossz tapasztalat után ne húzzunk le egy jó telefont -
válasz
HUTCHDB #1135 üzenetére
Mindig vannak túlértékelt telefonok. A Huawei is az lett. Én a héten próbáltam. Ami nekem még feltűnt, az a melegedés volt. Mondjuk bemutatóteremben próbáltam rákötött töltövel. Lehet azért.
A túlértékelés (vagy direkt alulértékelés egyes telefonoknál) mostani tipikus példája a 1+ 5T teszt. Elvileg Kínából megvehető telefon nem kaphatja meg az Ajánlott minősítést, írták a Mi Mix 2 tesznél. Az 5T simán megkapta. Gondolom jobban fekszenek.
-
Scooter74
őstag
válasz
HUTCHDB #1117 üzenetére
Mondjuk az tény és való, hogy nagyon smoot a rendszer.
Parádés üzemidőt produkál a telefon.
Nyugodtan elmegyek itthonról hajnali 4-kor és este 8-kor mikor hazaérek akkor is 50%-n van az akku, úgy hogy van 3 óra telefonálás meg kb 2 óra 40 perc SOT, meg jó pár e-mail.
És mindez többségében mobil nettel.
Mai nap is volt 2óra 24 perc hívásom, meg mist van 5 óra SOT, és 28%-n vannaz akku.
Nem is gondoltam volna, ezidáig, hogy a MIUI ilyen jól optimalizált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest