- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paizinho
tag
MyRaiffeisen app kontra Magisk problémám újra megjelent a rafis app 06.03-i frissítése óta. Hiába van elrejtve az app és a Hide-ban is bejelöve a rafis app, rögtön feljön, hogy root-oltnak látja a kütyümet. Addig semmi gond nem volt.
LOS 17.1 05.20-n vagyok, a 18.1-l még kivárok.
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Megoldást még nem sikerült találni, ha lesz szólok. -
paizinho
tag
válasz
vegyszer #7147 üzenetére
Sziasztok!
Nálam mi-globe (20.3.26) rom van és a magisk (20.4) hide mellett magát az appot (7.5.1) is hide-olom az alkalmazáson belül (egyszerűen átnevezi). Nekem nem panaszkodik egyik app se pedig Rafi,CIb, Decathlon,Revolut, Curve.. korábban nehezen vette.
Új rom után nálam megint be kell állítani a magisk app hide-it, de ennyi. No problem. -
paizinho
tag
-
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6603 üzenetére
Szia !
Köszi az infot. Neked, most milyen ROM van fent? Nekem LOS 15.1-el és Magisk 19.2-vel nem ment a Raiffeisen app, de a Decathlon app működött.
Valami bekattant a LOS 15.1-ben és már nem indult el, így clean install-t csináltam tesztként LOS 16-al, Magisk 19.3-al. Itt most nem megy se a Raiffesen, se a Decathlon, de a CIB működik.
Még kísérlezetem, de eléggé fura. Ha változás van, jelzem. -
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6570 üzenetére
Szia !
Köszi az infot, én is a szerint csináltam, ahogy leírtad. A PropsConfig-al egyenlőre nem volt időm foglakozni. Nekem egyelőre nem létkérdés, mert általában gép előtt ülök, ott pedig működik a régi user/pwd módszer.
Piszkálja a csőrömet a probléma, mert pl.: a Decathlon frissített appja is elhajt.
Ha lesz változás jelentkezem.
Köszi még1x a segítséget. -
paizinho
tag
válasz
niklebi #6546 üzenetére
Hali!
Köszönöm a segítséget, sajnos nincs változás, nem indul a Raiffeisen Mobil app.
A #6407-ben leírt modulokat telepítettem, sajnos nem segített. A Magisk Manager hide-t is próbáltam, helyzet változatlan.
A MagishHide Props Config-nak láttam, hogy van doksija, még abból megpróbálok kitúrni valamit.Azt honnan lehetne kideríteni, hogy mit ellenőriz az app?
-
paizinho
tag
válasz
vegyszer #6537 üzenetére
Hali!
Nekem se az adattörlés, sem az újratelepítés nem oldotta meg. A Magisk-ben a Raiffeisen App indítása előtt beállítottam a Hide-t. Ennek ellenére nem megy, jelzi, hogy root-olt.
Magisk 19.2-t és Lineage OS 15.1 (20190604)-t használok.
Van esetleg a Magisk hide-n kívül valami más beállítás is?
Segítségedet, segítségeteket előre is köszönöm. -
paizinho
tag
Sziasztok !
Profile manager app-ot keresek, ami időpont, helyszín, manuális beállítás, bluetooth / wifi kapcsolat egyéb trigger alapján kapcsolgatja/állítgatja a csengőhangot, hangerőt, fényerőt, GPS-t, mobilnetet, 2G/4G (sokszor vagyok térerő gyenge helyen, ne küzdjön, ha nem kell) stb.
Ha lehet nem Tasker-eznék, nem szeretnék ágyúval verébre lőni, inkább az erre a célra készített, működő appot keresek.
Eddig ezt használtam az előző telefonomon, 2G/4G-n kívül működött rendben
xiaomi.eu stable (7.1.1) van fent, Magisk-el, engedélyek megadva, akksi nem optimalizálja, mégsem kapcsol pl.GPS-t, mobilnetet.
Ha van bevált, működő megoldásotok, app-otok, köszönöm, ha segítetek.
Paizinho -
paizinho
tag
Sziasztok !
Egy kis furcsaság, érdekességgel kapcsolatosan szeretnék tanácsot kérni.
Telefon hívás indításkor a fülemhez emelve a kijelző elsötétedik, de a hívás befejezésekor a kijelző sötét marad.
Nem a telefon saját tokját használom, hanem ezt, ami az alsó részt is takarja, védi.
Ha leveszem a tok alsó részét (ami külön mozgatható), akkor minden rendben van.
Ha a tok takarja, akkor a kezdeményezéskor miért érzékel és miért nem befejezéskor ?
Tapasztalt valaki hasonlót?
Tudja valaki, hogy hol lehet a közelség érzékelő?
MIUI Global 9.2 Stable (9.2.3)Köszönöm:
Paizinho -
paizinho
tag
Sziasztok!
Spemall EU express : a max.13 helyett 22 working day alatt, de megérkezett a telo.
MIUI Global 9.1 Stable-vel (9.1.1.0(NDEMIEI).
Már fel is ajánlotta a 9.2.3-t, de a fórum alapján a xiaomi.eu megy majd rá.
Üdv.:
Paizinho -
paizinho
tag
válasz
Karavik #2803 üzenetére
Nem a rendelés "nyomkövetésnél" írták, hanem a reklamációmra, miszerint lejárt a vállalt szállítási határidő. Korábbi rendelésnél utolsó napon szállítottak, most már 1 hét csúszásban vannak.
Remélem nem került nagyon sarokba a kontérner, mert az 1 hónap azért már sok lenne.
@kigyi_23, Karavik, Drenadar : köszi a válaszokat, infokat. -
paizinho
tag
válasz
mgTerminator #2796 üzenetére
A honnant nem tudom, de Spemall EU expressz 01.15-én shipped és még nem érkezett meg.
-
paizinho
tag
válasz
unskillful #2385 üzenetére
Sziasztok!
Köszi a rengeteg információt, amit az összefoglalóból / fórumból kaptam.El is csábultam.
Én nem mertem bevállalni az aliexpress-t, így spemall eu expressz lett. 16-án lett shipped, kíváncsi vagyok mikorra érkezik meg.
-
paizinho
tag
Szia !
Én használtam korábban üvegfóliát, de mióta ezt kipróbáltam, nem rakok fóliát. Nagy üzletházakban (bp-en) vannak kint kis pulttal. 4-5e Ft / telo helyben vagy van csomag (nem bonyolultabb, mint a fólia felrakás)
Ilyen telefonokon használtam/lom : Z3Compact, MI5S, ZUK edge,és még Samsung-ok.
Nekem bevált.
Üdv.:
Paizinho
Új hozzászólás Aktív témák
ma Philippe Starck visszaült a tervezőasztalhoz, és sokkal jobb csúcstelefont rajzolt, mint tavaly: a lenyűgözően szép Mi Mix 2 átlagméretűre fogyott és jó irányba tereli a kávamentes trendeket.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- UHD filmek lejátszása
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- Apple iPhone 13 256GB, Akku: 89%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest