- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Shyciii
veterán
válasz
kigyi_23 #2934 üzenetére
TWRP maga az androidba bootolva szólt? Nem inkább a hozzá tartozó app manager? Mert ha twrp-ből kijövet egyszer engedélyezted, hogy felrakja ezt a progit, akkor az folymatosan figyeli, hogy van-e frissebb, és szól, bár akkor is fura, mert tudtommal nincsen hivatalos TWRP a készülékünke.
-
Shyciii
veterán
válasz
kigyi_23 #2903 üzenetére
Van, de az eddig is volt. Sokszor élesebb szögben nem ismeri fel, pedig a minta megadásánál forgattam az ujjam. Egyébként meg ilyen problémák nem csak kifejezetten az ujjlenyomatolvasónál jelentkezne hiba gyanánt, hanem akár más hozzá kapcsolódó szolgáltatásban is. Nem véletlen, hogy a custom romok gyártói ilyen váltásnál mindig ajánlják, hogy először a teljes stockot kell felrakni, és utána mehet a módosított rom.
-
mgaben
senior tag
válasz
kigyi_23 #2842 üzenetére
igen. azért jutott nekem is eszembe egyből a webes felület.
flushman: esetleg próbáld másik gépről, vagy másik hálózatról. látom wifin vagy, gondolom a géped is azon a hálón. próbáld mobilnetet megosztani (hotspot) és úgy a gépről.
egyébként technikai kérdés. ha nyitom a loadert egyből twrp és főzött rom vagy bírja a gyári is a nyitott loadert? ezt csak azért kérdem, mert ha nem bírja akkor nem próbálgatom a 72 óra letelte előtt, nehogy mégis kinyissa, nekem meg nincs időm romolni.
-
unskillful
aktív tag
válasz
kigyi_23 #2597 üzenetére
Persze értem én, meg olvasni is tudok :-) , csak a pl 4. hozzászólásban már pont azt írják hogy a fast charge működik tökéletesen Mi Mix 2-n a 8.1.25-ös verzióval... Ezért nem értettem hogy hogy van az hogy valaki már feltette és teszteli, én meg a letöltési linket sem találom. :-)
-
-
kriszitan
csendes tag
válasz
kigyi_23 #2580 üzenetére
Tok nélkül, olyan forró a hátulja, hogy nadrágon át süt ha lerakom a lábamra. Kézben nyilván ugyanaz. Utoljára Mi Note Pro-n tapasztaltam ilyet. Kamera mellett két oldalt érzem nagyon melegnek, a kijelző annyira nem, valamint még egy dolog, Miu 9.2.3-on nem múködik a fast charge? ki kellene irnia vagy nem? van xiaomi gyorstöltőm meg sima quealcomos is meg adaptive samsung is, mindegyikkel ugyanannyi idő a töltés.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
kigyi_23 #2351 üzenetére
A baj nem is az usa oldalan van, hanem pl. a xiaomi terjeszkedese, erosodose, penzugyi helyzete, es ugye ebbol kovetkezoen a fejlesztesi potencialjanak szempontjabol.
A bojkot soha nem jo, mivel az egy dolog, hogy a tartalek palyara tett, az gyengul, de a masik oldal -apple- lehet alaptalanul a versenyhiany miatt erosodik.
Amerika nagyon nagy piac am... -
Steve1207
veterán
válasz
kigyi_23 #2193 üzenetére
A főképernyős középső ikont átváltottad 50-re?
Kár hogy ez a funkció folyamatos fókusszal nem működik. Gyanítom a MIUI kamerával is fókuszál egyet és úgy nyomja le az alap 20 sorozatképet.
Van ebből még több változat, a régi CameraNextMod-ra épül, valamelyik csak működik majd. Köszi a tesztet! -
Karavik
veterán
válasz
kigyi_23 #1998 üzenetére
Az nem gond, a BL nyitás engedélyt az Mi fiókhoz kapod, nem a készülékhez. Ha már egyszer Mi fiókod megkapta a BL nyitás jogosultság, onnantól nem kell többé BL nyitás engedélyt kérni, ha új telefont vásárolsz és nyitni szeretnéd. Havonta max egy új készülék nyitható ugyanazzal az Mi fiókkal, de Mi Fiók <-> Teló max 72 óra összekapcsolási idővel (binding time) minden esetben számolni kell.
Régen 10 napot kellett várni a BL nyitás jogosultságra. Abban az időben (teló vásárlási szándék esetén) főleg hasznos volt előre megkérni az engedélyt és mire megjött a teló már megvolt a jogosultság is aztán egyből lehetett nyitni. Ehhez képest most a jogosultságot pár órán belül megadják, viszont beiktatták a 72h binding time szabályt...
-
mgaben
senior tag
válasz
kigyi_23 #1998 üzenetére
HelloXiaomi Vagy miui.hu-n is megtalálható a leírás.
Nyitást nem konkrét telefonhoz kérsz, hanem accounthoz, az meg van.
Ha megjön a telefon akkor fel kell venni a telefont abba a mi accountba amiről kérted a nyitást.Ne engem nézzetek hülyének, hanem rajen-éket. De azért ők meg csak tudják mit csinálnak.
De megnézhetitek a hivatalos xiaomi oldalon is. [link]
Webes felületről kérik az unlockot és utána jelentkezz be azzal a fiókkal arról a telefonról amit nyitni akarsz.
-
Shyciii
veterán
válasz
kigyi_23 #1819 üzenetére
Egyelőre a twrp se megy fel. HIába adom ki a parancsot nem reagál, csak villog a kurzor a cmd ablakban, de semmi nem történik. Pedig ha a device-info -t lekérem, akkor látom, hogy a bootloader unlocked mindkettő, a critical is, mégse reagál a twrp-re. Vagy a twrp szar amit letöltöttem.
-
PeteePeti
őstag
-
válasz
kigyi_23 #1628 üzenetére
Ha már játék.
Még megjelenés után említettem, hogy több játék(Pl.: Sniper Fury, Modern Combat 5) játszhatatlan, mert azt hiszi kontroller van csatlakoztatva, így nem lehet képernyőről irányítani. Egy darabig próbálgattam frissítések után, de mindig ez volt a helyzet.
Jelentem, a 17.12.21-es Eu ROM-al már megy. Legutóbb nem tudom, talán pár hete próbáltam, így lehet már korábban helyre jött, de ezzel már tuti.
(#1630) HUTCHDB:
Azonos stabil - anonos developer között updater app. Csak nyom egy full wipe-ot. Én is így tettem fel a MIUI 9 China developert arra a ROM-ra, amivel jött a telefon. -
-
-
-
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #1416 üzenetére
Nem baj ha ilyen lesz, igaz még először látnom kell. A lényeg, hogy védje a kijelzőt, flip tokot nem vagyok rá hajlandó venni. Ahol hordom ott meg mindenfélével kapcsolatba kerül.
Kornel
Ui: Az ebay-en meg tudod nézni, vannak róla képek, igaz ott nem ér ki a kijelző széléig. -
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #1336 üzenetére
Azért írtam le nehogy valaki úgy járjon mint én. Le fogom írni a fejleményeket ha rossz, ha jó.
A szervizes nagyon sok ennek a programnak a sz......ba belefutott telefont említett. Arról a Mix 2-ről amit említettem az például ugyan így egy frissítés telepítése után random hol újra indult, majd bootloaderbe váltott. Folyamatosan ezt csinálta amíg le nem merült az aksija. az volt a srác szerencséje, hogy nem töltötte fel újra.Csak ők tették töltőre amikor hozzájuk került.
Szeretném ha a topik nem az én problémámról szólna, ezért már csak akkor írok ha vége lesz ennek az egésznek. Bármi legyen a vége. -
niklebi
senior tag
válasz
kigyi_23 #1201 üzenetére
Köszönöm. Akkor ezt ki is hagyom. Semmi szükségem egy elrontott telefonra.
Már le is töröltem. Mivel kínai a telefon akkor most kell a VPN-es regisztráció? Vagy anélkül is tudom azért pl: globalra frissíteni?Na mire szerkesztettem a hozzászólást addigra a válasz is megjött. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest