- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi Mix 2 - funkcionális művészet
OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT MIELŐTT KÉRDEZEL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
kriszitan #2640 üzenetére
Azért nem aktív a gomb, mert nem tudott a telefonodhoz kapcsolódni. Írja is, hogy not connected. Azaz igazság, hogy ezzel én is szenvedtem, mert a xiaomi drivere úgy látszik specifikusabb, mint bármely más telefonnak. Nekem két gépet is elcseszett 2*2 nap alatt, úgyhogy a drivert újra kellett húzni (plusz mókoltam az eltávolítással is). Elsőnél azt nézd meg, hogy fastboot alatt látod-e a fastboot devices paranccsal. Ha igen, akkor az adb driver rendben van, és az unlock programban tedd fel újra a xiaomi drivert.
Amúgy csak az engedélyt kaptad meg, de a feloldáshoz meg kell 3 nap. Ezt ki is fogja majd írni, mikor tud csatlakozni a telóhoz.
-
kigyi_23
addikt
válasz
kriszitan #2590 üzenetére
A gyorstöltéssel kapcsolatban nem tudok pontos infót adni én nem használom
Lassan töltök egy egész éjjel ráér fent lógni. Erről majd valaki ír, de az EU stabilnál nem hallottam senkitől, hogy ez a hiba kibukott volna. (bár vannak más fórumokban bejegyzések, hogy egyes készülékeken miui 9 alatt előjött ez a hiba). Amikor megvettem töltöttem gyorstöltővel párszor azóta aksi kímélés van (nem azért, mert para a gyors töltés hanem azért, mert ráér nem sürgős). Kocsiban gyorstöltő van rendszeresítve, de azt meg nem kellett még használni, mert nem akar lemerülni hazaérés előtt
-
kigyi_23
addikt
válasz
kriszitan #2586 üzenetére
Nem mindegy, hogy global, vagy EU rom-ról van szó a kettő némileg különbözik. (utóbbival kapcsolatban itt keresgélj és az összefoglalóban leírtuk hogy kerülhet a telefonodra)
Az oreo pedig nem lenne beta, ha nagyjából bugmentes lenne
De fel lehet rakni értesítésekkel akad gondja (hangjelzés) és a gyorstöltés miatt néha újra kell indítani, hogy így töltsön. A mai verziót még nem láttam lehet ezekből javítottak már.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
kriszitan #2579 üzenetére
Az mit jelent, hogy túlmelegedés? Kiírn valamit, lekapcsol? Vagy csak nem bírod megfogni annyira melegszik?
Azért kérdezem, mert nálam is melegszik, de nem ilyen mértékben. Érezhetően meleg a kijelző ha valami olyan program fut rajta, de nem kényelmetlenül. Az alja nem érezhető melegnek, mert a nillkin tok talán nem melegszik át.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest