- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Tegnap vettem egy ilyen telefont.Eddig nagyon frankó, viszont én hülye beállítottam ezt az idióta lock screent és most nem tudom kikapcsolni.
-
Kuter
senior tag
Kis tapasztalat a kamerához. Nálam ez hozta a legjobb képeket.
Exponáló gomb hosszan nyomása: Fókusz
Automata fénymérés: Keret-átlag
Képminőség : Kiváló
Kontraszt : Normál
Telítettség : Magas
Élesség : Magas
[link] -
-
es1
csendes tag
Sziasztok!
MHL kábelt használt-e hozzá vki? Már ha egyáltalán támogatja. -
Dr.NX
addikt
válasz
#73029888 #1642 üzenetére
Az objektív fényereje. Egy arányszám, minél kisebb a szám, annál több fényt tud beengedni.
Négyzetes a különbség, tehát az f2.0 valójában kétszerese az f2.8-nak.
https://prohardver.hu/teszt/fenyero_fenyrekesz_atvitel_tegyunk_rendet_a_fejekb/nyomtatobarat/teljes.html -
törölt tag
A kameránál az f.x.x mit jelent?
Egy Redmi 5 Plus vagy S2-höz képest a kamera jobb vagy rosszabb?
-
p00h
tag
olyat tapasztalt valaki hogy lassú/akadozik a telefon? Minden téren jelentkezik a 3gb-os verziónál. Nem is értettem az asszonyt mire panaszkodik, mikor az enyémmel semmi nincs, de valóban: a videók darabosak, tök mind1, hogy youtube, böngésző vagy pinterest, mindenhol, a programok közötti váltás lassú, néha megakad, gondokozik... Újkora óta ilyen, de nem mindig. Pedig nem használ erőforrásigényes appokat, még fb sincs fenn, és mégis ilyen... Ötletek? Létezik hogy apple mintára így akarják erőltetni hogy tedd fel a frissítést? Asszonynak nem tetszik az új értesítési menü meg hangerő állítás, így nem akarta felrakni, de rosszabb a helyzet mióta folyamatosan cseszteti a frissítés miatt...
-
törölt tag
Érdemes a gcam miatt nyitni a BL-t?
Majd megszokom az apró akadásokat,holnap tesztelni fogom a kamerát. Nincs olyan kamera app amiben megy a 2 vagy több kamera ill a portrait elő és hátlapi kamerával?
-
-
Kuter
senior tag
válasz
zojjektum #1629 üzenetére
Van akinél megy a kopp van akinél nem. Hardveres be azonosítás kellen hogy mitől függ.
Nálam nem egy az tuti kopogtathatom reggeltől napestig. Viszont full stabil röccenés mentes.
4/64 eustockos decemberi. Kamera kint a szabadban tűéles képet lő, shot on nem találat hol lehetne egyáltalán beállítani, szerintem az sincs benne. Szívem szerint megnézném angol+indiai régió beállítással is.
Nekem a sim kártya számát telenor feltöltős nem írja ki, de az adat megosztóét meg ki írja.
Ez szerintem meg kártya függő. -
zojjektum
senior tag
Nem tudom mitől függ. Én beállítást nem találtam rá. Ezt is valahol olvastam, hogy dupla koppra nyit, és nálam valóban működik. Igazából abban sem vagyok biztos, hogy ha angol régióval (vagy nem tudom milyennel) indítottam volna, nem e lenne a beállításokban néhány kiegészítő dolog. YouTubeon kicsit másabb ugyanezen az eszközön.
-
törölt tag
Sziasztok
Ma vettem meg ezt a csodás készüléket,nagyon tetszik az Android ONE támogatás és az eredeti Google felülete a MIUI nem is hiányzik. A Kameránál 2 apró hibát vettem észre. Az egyik hogy nem lehet beállítani hogy kiírja a kép bal alsó sarkába hogy shot on mi a2 lite+az előlapi kameránál ha a portréra megyek akkor visszavált a hátsó kamerára. Nektek is ilyen?
Valamit azt hogy lehet beállítani hogy a SIM kártya tulajdonságainál mutassa a számot?
Android 9.0 van rajta. Másoknál is a Launcher olyan mintha újratöltene meg néha akad?
-
artid
aktív tag
válasz
Richmond007 #1612 üzenetére
Én itt tudom beállítani:
Telefon -> jobb felső sarokban 3 pötty, Beállítások -> Telefonos fiókok -> itt kártyánként lehet beállítani, katt a kártyára -> Hívásbeállítások -> További beállítások -
-
lacib
tag
válasz
Viktor0610 #1618 üzenetére
Fájlkezelő, Fájlok, Files Go
-
kovacss72
aktív tag
Én 2,5 év J5 2016 használat után tértem át egy ilyenre 4/64 kivitelben. 1,5 napja nyomkodom aktívan. Első lépés volt a Pie -ra frissítés majd gyári visszaállítás, így nincsenek összeakadások. Legjobban attól tartottam, hogy az amoled kijelző után ez nagy visszalépés lesz, de teljesen vállalható. (Vétel előtt az üzletben azért fél óráig teszteltem egyet, hogy ne érjen nagy meglepetés.)
A Nova launchert gyorsan fel kellett hogy rakjam, máskülönben nem tudtam volna normálisan beállítani a megjelenítést. Felraktam még az akku indikátort és egy másik ébresztő alkalmazást, mivel a gyári nem jelzett repülő üzemmódban (pedig engedélyezve volt).
Ma útközben a 2. SIM-et ledobta a hálózatról, nem váltott át automatikusan 3G -ről 2G -re, amikor megszűnt a térerő. Ezen a repülő üzemmód be/kikapcs. sem segített, újra kellett indítani a telót és megtalálta a 2G -t. (Manuálisan sem lehet váltani). Később magától átváltott 3G -re. Furcsa még, hogy bluetooth kihangosító használatakor a bejövő hívás nem ébreszti fel a kijelzőt.
A GPS gyors, pontos. Maga a készülék, a rendszer is gyors,, pörgős, alapvetően elégedett vagyok vele.
1-2 érdekesség azért még zavaró benne, pld. hiába van a Smart Lock -ban megbízható helyként rögzítve a lakhelyem, mégis kéri a feloldó mintát a megadott idő után.
A J5 2016 után mindenféleképpen nagy előrelépés, nem bántam meg a cserét.
Mivel a céges SIM is ebben van, rengeteget telefonálok, ezért örvendetes, hogy a 'telefon' app is lényegesen gyorsabb, fluidabb. -
-
lacib
tag
válasz
Viktor0610 #1615 üzenetére
A Távirányítóval nincs baj.
Pitén van 3 fájlkezelő már.
Ez "tiszta" gáz.
Már kezdem érteni, hogy miért van ennyi a Jofogáson. -
nesh_019
senior tag
válasz
Williamgrant #1613 üzenetére
igen gyári
-
-
lacib
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a telefon.
Tényleg nincs benne Galéria app?
Csak fájlkezelőből lehet képet nézni?
Alapban a Mi távirányító sincs rajta. -
-
Richmond007
csendes újonc
Sziasztok!
Valaki rájött már, hogy lehet aktiválni a hívásvárakoztatást?
Köszi ha megírnátok a menetét! -
nesh_019
senior tag
válasz
Viktor0610 #1610 üzenetére
Akkor várok olyan tapasztalatokat is akiknél volt hasonló 9.0 lefrissítése után.
-
-
nesh_019
senior tag
válasz
Viktor0610 #1608 üzenetére
Köszönöm, akkor ezt többen is tapasztalták.
-
-
nesh_019
senior tag
Sziasztok lehet későn írok de amióta lefrissült a Mi A2 Lite-m 9.0 androidra azóta furcsa hibáim vannak, youtubet nézek rajta akkor villog a képernyő, a wifit időnként ledobálja stb stb, fm rádió se a legjobb. Néha összeomlik a rendszer, kamera hibát ír ki.
8-as androiddal nem volt baj.
4GB-os verzió.
-
-
venesia
csendes tag
válasz
thebald #1600 üzenetére
Sajnos a jelenség nálam is megvan. (Redmi 4X nél szintén ugyanez volt) . Az ok véleményem szerint: beszédkapcsolat esetén 4 G -nél a hálózat (nálam telekom) automatikusan 2G re dob amiből nálunk nagyon rossz a lefedettség és ennyi.
Beszéd SIM 3G -re állítva - probléma megoldódott.
De gondolom ennél kell hogy legyen civilizáltabb megoldás is. -
-
zojjektum
senior tag
Sziasztok! Új felhasználója vagyok a készüléknek kb. 1 hete. Az lenne a kérdésem, hogy, miért dobhatta az amúgy eddig kiválóan működő telefon má reggel az "1-es sim kártya nincs engedélyezve" hibaüzenetet (kb. 2 hete cseréltettem a sim kártyám)? Valahol engedélyezni vagy regisztrálni kell a kártyát? Hozzáteszem nem vettem észre semmi hibajelenséget csak ezt a figyelmeztetést. Kitöröltem és azóta nem dobta. Előtte össze volt kötve számítógéppel usb-n keresztül, de qmikor levettem akkor sem lettem figyelmes az üzenetre. Eustockos global verziós készülék. Valamint a *#*#4636#*#* kódnál a telefon adatainál, ha jól emlékszem az lte/umts auto(prl) megváltozott td-scdma)cdma/umts-re a hálózati kód ez jelent valami hátrányt? A keresővel nem találtam választ. Köszönöm!
-
artid
aktív tag
válasz
Williamgrant #1595 üzenetére
Helló,
a mostani MAC cím nincs beállítva a Routeren az engedélyezett listában.
Letöltötte wifi-n a frissítést, majd utána nem csatlakozott fel egyáltalán.
Kerestem a címet,a mit mutatott a Routeren, de nem volt ott, így felvettem újként, s már megy.Emiatt gondolom, sajna nem vagyok biztos, mi volt a régi címem.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Lexus, Toyota topik
- Gumi és felni topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- BestBuy topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- PlayStation 5
- Bitcoin topic
- ASUS RT-AC86U: hiánypótló darab a gyártó Wi-Fi útválasztóinak sorában
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest