- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A2 Lite (kódnév: daisy) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacss72
aktív tag
Én 2,5 év J5 2016 használat után tértem át egy ilyenre 4/64 kivitelben. 1,5 napja nyomkodom aktívan. Első lépés volt a Pie -ra frissítés majd gyári visszaállítás, így nincsenek összeakadások. Legjobban attól tartottam, hogy az amoled kijelző után ez nagy visszalépés lesz, de teljesen vállalható. (Vétel előtt az üzletben azért fél óráig teszteltem egyet, hogy ne érjen nagy meglepetés.)
A Nova launchert gyorsan fel kellett hogy rakjam, máskülönben nem tudtam volna normálisan beállítani a megjelenítést. Felraktam még az akku indikátort és egy másik ébresztő alkalmazást, mivel a gyári nem jelzett repülő üzemmódban (pedig engedélyezve volt).
Ma útközben a 2. SIM-et ledobta a hálózatról, nem váltott át automatikusan 3G -ről 2G -re, amikor megszűnt a térerő. Ezen a repülő üzemmód be/kikapcs. sem segített, újra kellett indítani a telót és megtalálta a 2G -t. (Manuálisan sem lehet váltani). Később magától átváltott 3G -re. Furcsa még, hogy bluetooth kihangosító használatakor a bejövő hívás nem ébreszti fel a kijelzőt.
A GPS gyors, pontos. Maga a készülék, a rendszer is gyors,, pörgős, alapvetően elégedett vagyok vele.
1-2 érdekesség azért még zavaró benne, pld. hiába van a Smart Lock -ban megbízható helyként rögzítve a lakhelyem, mégis kéri a feloldó mintát a megadott idő után.
A J5 2016 után mindenféleképpen nagy előrelépés, nem bántam meg a cserét.
Mivel a céges SIM is ebben van, rengeteget telefonálok, ezért örvendetes, hogy a 'telefon' app is lényegesen gyorsabb, fluidabb.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi Android One sorozatának második generációja a szerényebb kivitelben, a Mi A1 hardverével, de modern formatervvel és nagyobb akksival. Előbbi viszont (sajnos) szenzorszigetet is jelent.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest