Új hozzászólás Aktív témák

• kovacss72

aktív tag

Én 2,5 év J5 2016 használat után tértem át egy ilyenre 4/64 kivitelben. 1,5 napja nyomkodom aktívan. Első lépés volt a Pie -ra frissítés majd gyári visszaállítás, így nincsenek összeakadások. Legjobban attól tartottam, hogy az amoled kijelző után ez nagy visszalépés lesz, de teljesen vállalható. (Vétel előtt az üzletben azért fél óráig teszteltem egyet, hogy ne érjen nagy meglepetés.)
    A Nova launchert gyorsan fel kellett hogy rakjam, máskülönben nem tudtam volna normálisan beállítani a megjelenítést. Felraktam még az akku indikátort és egy másik ébresztő alkalmazást, mivel a gyári nem jelzett repülő üzemmódban (pedig engedélyezve volt).
    Ma útközben a 2. SIM-et ledobta a hálózatról, nem váltott át automatikusan 3G -ről 2G -re, amikor megszűnt a térerő. Ezen a repülő üzemmód be/kikapcs. sem segített, újra kellett indítani a telót és megtalálta a 2G -t. (Manuálisan sem lehet váltani). Később magától átváltott 3G -re. Furcsa még, hogy bluetooth kihangosító használatakor a bejövő hívás nem ébreszti fel a kijelzőt.
    A GPS gyors, pontos. Maga a készülék, a rendszer is gyors,, pörgős, alapvetően elégedett vagyok vele.
    1-2 érdekesség azért még zavaró benne, pld. hiába van a Smart Lock -ban megbízható helyként rögzítve a lakhelyem, mégis kéri a feloldó mintát a megadott idő után.
    A J5 2016 után mindenféleképpen nagy előrelépés, nem bántam meg a cserét.
    Mivel a céges SIM is ebben van, rengeteget telefonálok, ezért örvendetes, hogy a 'telefon' app is lényegesen gyorsabb, fluidabb.

Új hozzászólás Aktív témák