Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pn4hvq
senior tag
"pontosan mit kell csinálni ezekkel a teszt pontokkal flashelés előtt"
Előzmény: zárt volt a bootloader, így nem tudtam ráflashelni semmit erre hivatkozva. A testpontokkal annyit kell tenni, hogy először is nincs összekötve a pc-vel, valamivel rövidrezárod a két pontot és KÖZBEN csatlakoztatod a pc-hez. Ezután engedni fogja a flashelést zárt bootloadernél is. -
Breki
veterán
Köszi végre egy hasznos válasz. Ezt egyébként anno olvastam is, csak a testpontos részét nem néztem annyira.
Ilyeneknek kéne benne lenni az összefoglalóban, nálam is jelentkeztek már másik akik most hasonlóan jártak.
Mondjuk én magam nem nyúlnék bele, de jó lenne egy pár mondatos magyar leírás arról, hogy pontosan mit kell csinálni ezekkel a teszt pontokkal flashelés előtt.
-
Ryoo
senior tag
Nem, rom flashelésbe nem merek belevágni, mert sztem jobban elrontanám. Meglátjuk mit hoz a novemberi update, lehet visszaáll minden a régi kerékvágásba. Ahogy néztem nem csak mi járunk ilyen cipőben, simán lehet, hogy tényleg a frissítés cseszett el vmit, és a kövi verzió helyre hozza, vagy mégjobban elrontja
-
pn4hvq
senior tag
Szerintem FB-n neked linkeltem be az itt leírt szervízpontos megoldásomat. Nem kell 3 nap egy ilyen művelethez (másodjára 30 perc a szétszedéstől az összerakásig flasheléssel együtt), és én úgy csináltam meg, hogy előtte sosem csináltam hasonlót...
De mindenki maga dönti el, mit tud megcsinálni
. -
Breki
veterán
válasz
TaylorPro
üzenetére
A számítógép nem látta, rádugva nem talált fastboot eszközöket sem. És mivel rohannom kellett jobbnak láttam profikra bízni.
Most voltam érte, és kiderült, hogy szoftveresen nem is javítható, valami szervíz pontokkal hardveresen szétszedv megpróbálják, de az három nap. Pedig ők elég profik. Egy tabletet hasonló bootloopos hibával amibe iitt sokaknak beletörött a bicskája secperc alatt megoldották. Szóval nem a levegőbe beszélnek.
-
macssessz
tag
Esetleg ötletetek, hogy (dél)pesten, kijelző és kamera védő fóliát hol lehetne felrakatni?
-
macssessz
tag
Bocs nem kimerítően fogalmaztam. Ujjlenyomatos zárás nélkül szeretném a kijelző ébresztést.
Még egy kérdés:
Az egyik sim kártyához valahol beírtam a telefonszámát is amit megjelenít. Hol lehetne kitörölni ? -
macssessz
tag
Üdv Guruk!
Új Mi A2 tulaj lettem és rögtön van is kérdésem. Az ujjlenyomat olvasót hogyan lehet rá venni, hogy tapizásra ébressze a kijelzőt?
Használ valaki bevált appot a kijelző lezárására? Melyiket? Ne kelljen mindig a bekapcsoló gombot nyomogatni.
Köszi előre is a segítségeteket. -
darvinya
titán
Októberi frissítéssel recovery elszállt.
Emiatt a A-B slot hibázik. -
csaba951
veterán
Nekem ez a frissítés is felment gond nélkül!

-
Breki
veterán
Sziasztok
Ma engem is elért a végzet.
Ma bekapcsolva a telefont csak az andoid one feliratig jutok. Azt hittem az aksival van a gond, de a gépre dugva folyamatosan újraindul az andoid one feliratig és egyszer kiírta, hogy az aksi 100%-on van.Megpróbáltam fasboot modban elindítani, de csak eddig a feliratig jut el és utána ott áll.
Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Ryoo
senior tag
-
dh66e
veterán
Hiba nélkül lement a frissítés,illetve csak majdnem, egyszer újra kellett indítani hogy mindkét sim hálózatát érzékelje.
-
ntomka
nagyúr
Nem, a másik teló out of the box normálisan kezeli, beállításokban alapból benne volt (úgy jött már ki a készülék), egy Huawei. Még a digi apn-t sem kellett kézzel beállítani, mint a legtöbb készüléken. Berakva a digi egyből megy volte-re, telekommal akármit állítok, nem.
Mivel ez céges kártya, az ügyintézés nem olyan triviális, de a végére fogok járni. Hogy a szolgáltató miért kapcsolná ki szó nélkül? Pl flotta szinten küld a SIM-ekre egy frissítést és az megoldja ezt.
-
Ryoo
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Láttam ezt...de akkor sem gondolnám, hogy csak úgy kikapcsolná a szolgáltató. Miért tenné ezt? Majd csütörtökön felhívom én is az enyémet és megkérdezem. Attól, hogy átrakta más telefonba és ott nem megy, még a másik telefonnál is lehetnek beállítási problémák, hisz az A2-nél is mókolni kellet a beállításokban a szolgáltatói beállításokon kívül.
-
TCr
veterán
Lehet-e valahogyan végérvényesen letiltani a frissítések keresését?
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
A frissítés nem okozott senkinek problémát volte téren? Nekem azóta a Telekom SIM nem használja, nincs hd jel, míg a digi SIM továbbra is volte jeles.
-
darvinya
titán
válasz
tozsomak83
üzenetére
Kb. Ugyanakkor ugyanarra kell állítani és rááll kb. 1 hét alatt.
-
tozsomak83
csendes újonc
Azt tudom, hogyan kellene működjön, de meddig kell állítgatni? Hetekig? Mert nekem annyi idő után se működött megbízhatóan.
-
darvinya
titán
válasz
tozsomak83
üzenetére
Intelligens az automatikus fényerő, s utólag állítod egy darabig és után arra áll rá.
-
tozsomak83
csendes újonc
Nekem kb. április óta van meg, de sosem volt gondom egy frissítéssel sem. Egyetlen bajom van a telefonnal, hogy az automatikus fényerő állítás egy fángli sz@rt nem ér benne, azt csak manuálisan állítom, egyébként imádom. De lehet, hogy ez egyéni probléma (esetleg szenzor hiba), amúgy ezzel együtt tudok élni.
-
dh66e
veterán
Egyébként az anomáliákat leszámítva hozott valami újat a frissítés?
-
user112
senior tag
Nekem is felment a októberi is sikeresen.
Kicsit piszkáltam korábban az appokat. A Carrier Services-t leállítottam, de most szólt érte. Engedélyezése után a Google Play Szolgáltatások jogait kérte vissza (naptár,kamera, névjegyek, telefon, testérzékelők, sms).
Ez normális? -
ntomka
nagyúr
Nyilván akinek jól működik, az használja és nem fog mindenhová írkálni, hogy milyen jó, csak használja. Nekem sem volt még semmi gondom vele. :)
-
trance89
őstag
Érdekes olvasni amiket itt írtok a frissítésekről, tavasz végén vettem az A2-met, azóta minden hónapban közvetlen megjelenés után tolom fel a havi frissítéseket és eddig soha semmi problémám nem volt

-
Ryoo
senior tag
Teljesen szétcseszte a telefont az októberi frissítés, nem lehet újraindítani, mert ugyanazt produkálja, mint frissítés után, nem indul el. Ki kell kapcsolni és utána be. Nem megy a VoLTE, ami előtte simán működött. Azt hiszem elkezdek új telefon után nézni, ha ez nem javul meg.
-
Husi0904
csendes tag
Erre még érvényes a garancia? 2018. 08.24.-én vettem a Lurdyban nyitáskor.
-
Husi0904
csendes tag
Én még nem telepítettem a mostani frissítést, viszont azt vettem észre, hogy a fényképek élessége bizonyos részeken homályos. Ha állítva fényképezek a kép teteje, ha elforgatom 180 fokkal a kép alja homályos. Nem koszos a lencse. Csináltam alapértelmezett visszaállítás is, de semmi változás.
Valakinek hasonló gondja, vagy megoldása a problémára???
-
darvinya
titán
Google keresőd szállt el.
Most utalok a telepítés esetemre.
Ami valójában A-B slot miatt kellett megtenni, mert elvileg 85.4MB a frissítés, de ez csak először, viszont másodszorra 85.5MB frissítést jelzett és töltött le.
Tehát A-B slot frissült.
Nézd meg nincs-e frissítés.Vagy csak egyszerűen a Google kereső nem friss, vagy a Play áruház, vagy a Play szolgáltatások nem friss.
Ezek mind okozhat összeomlást. -
Teagol
aktív tag
Mégsem oldotta meg az újra indítás,
simán elszáll a google discover, vagy minek nevezik most. -
darvinya
titán
ntomka
Kösz.
Update rövid esemény leírás:
1. Futam, letölt, telepít, újraindulás, ekkor 5x indító kép villogás, s kisebb gondolkodás után elindult a telo, aminek az eredménye a sikertelen telepítés.
2. Futam, letölt, telepít, újraindulás, ekkor gyorsan elvégezte a telepítés végét és feláll a rendszer.
Semmi gond nem lett, de biztonság kedvéért újraindítottam. -
ntomka
nagyúr
Nekem simán felment, működik minden eddig.
Amúgy a Nokia a One készülékekre már tolja a 10-es droidot. Lehet arrafelé nézelődök majd én is következő telónak, ami mondjuk nem mostanában lesz.
darvinya: Csak a security update. 80 + pár mega.
-
törölt tag
-
Ryoo
senior tag
válasz
darvinya
üzenetére
Úgy tűnik rontottak, kaptak egy kisebb szívinfarktust, lefrissít rendben, majd utána nincs hálózat, újraindítom, és utána nem indul, android one logó, 3× felvillant, aztán semmi. Majd beraktam fastboot módba, míg kerestem, hogy mit kell csinálni vele, addig megjavult, újraindítottam és bekapcsolt rendesen...
-
ntomka
nagyúr
Már tölthető az októberi frissítés.
-
Gasmonkey
csendes tag
2 lehetőség van tesztelni amikor egyszerre tesztelem a mikrofonnal tehát visszahallom magam és külön amikor meg kell állapítani hogy kínai beszédet vagy angolt hallok. Mivel hangerő gombra nem reagált vagy a legmagasabban tesztel vagy ami be volt állítva előzőleg (szerintem előbbi).
-
Gasmonkey
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémába ütköztem, hogy ha hívok vagy hívnak random tehát nem minden hívásnál/fogadásnál recsegve hallom a velem telefonálót vagy egyáltalán nem hallom visznt engem tökéletesen hallanak. Van öteletetek mi lehet? A sim kártyát amikor vettem a telefont cseréltem és a beszédhanszórónál nem nagyon látok semmit. Beázhatott vagy valami pára/izzadtság miatt mehetett tönkre? -
Ryoo
senior tag
-
user112
senior tag
Újraindítás volt már. Néztem ezt az AccuBattery-t reggel de nem találom hogy mit fogyasztanak az appok. CPL(6),AccuBattery(2) és a Tűzfal(1) mAh fogyasztást jelez; az első 0,3 a második 0.1%.. A Beállításokban reggel óta a NoRoot mutat 33%-ot az Opera 9-et, így most 54%-on van.
-
Ryoo
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hobby rádiós topik
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Spórolós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Ez volt a fórum:
.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)