-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csaba951 #2876 üzenetére
Hát ez az, és hihetetlenül sokan írnak fórumokba, hogy mik a problémák. A legtöbb szerencsére nekem sem volt, de pár mint a lassulások, meg amikor elkúrták a színt, meg melegedés meg gyorsabb merülések azok azért néha voltak, aztán megszűntek aztán megint...
Aztán elég volt felmenni az xda -ra aztán több tucatnyian írták ezeket.
Bár ahhoz képest, hogy bootloopot nem kaptam sose, talán örülhetek ezeknek is.
De én inkább kész viccnek mondom, főleg, hogy 2 évig használtam redmi 3 -at és azt váltottam erre, és számomra kifejezetten meglepő volt ez a fajta balf@szkodás.
Főleg, hogy mennyi jót hallottam az andorid one ról, hogy úristen mennyire jó. Hát számomra jó is, meg nem is.
De azok után, hogy a xiaomi törölte a szavazást is, hogy melyik op rendszer a jobb, meg az a1 elsöprő sikere után nagyon látványosan szartak erre a vonalra, nem is csodálkozom annyira.
Valahogy mindenáron próbálják a miui -t nyomni mióta jött az első one os telójuk, és többeknek inkább az tetszett. -
TaylorPro
addikt
válasz
csaba951 #2479 üzenetére
Ne viccelj már. Baromi jó ez a teló. Eszméletlen pörgős rajta a rendszer. Pont a havi frissítés miatt tértem One vonalra nexus után.
Más: Mi a baj a dobozban lévő átalakítóval és a fülhallgatóval? Hangerő az van, bár mosottan szól. Ez a gond vele? Le kell tesztelni egy DAC-os átalakítóval is.
Nyomatok rá egy ilyen tokot mert szerintem baromi jól néz ki.
-
dragonfx
veterán
válasz
csaba951 #2285 üzenetére
a coorsell eltört elég hamar.rideg.
ez az accguys irto jo.de irot érzékeny amozgásra.lifeg a zsebemből akkor randon stopolja a zenét.ez szerintetek hibás? vagy megtört? vagy tulmelegszika chip?a vention jo de amic nemmüxik vele.
kivi leszeka sonata hd.re mostmár.
m,eg uton van ugreen is.meg egy 3.dac.os.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest